Sibel Kekilli Türkiye'yi sildi

Sibel Kekilli, Türkiye'de yaşayan takipçilerinin cinsel içerikli mesajlarından bıkıp takipçilerini engelldi.

Sibel Kekilli Türkiye'yi sildi

Sibel Kekilli, Türkiye'de yaşayan takipçilerinin cinsel içerikli mesajlarından bıkıp takipçilerini engelldi.

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:53
Sibel Kekilli Türkiye'yi sildi

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli, Instagram hesabından kendisine yöneltilen cinsel içerikli mesajlara isyan ederek bir süre önce  sosyal medyadan uzaklaşmaya karar vermişti. Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, 'çoğunluğu Türk halkından olmak üzere' diye açıkladığı cinsel içerikli taciz mesajları aldığını söyleyerek, Instagram hesabından İngilizce ve Türkçe olarak isyan etmişti.

Instagram’daki taciz mesajlarına sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın! ” diye yazmıştı.

“Bir süreliğine veda etme zamanı” diyerek sosyal medya hesabını askıya alacağını ima eden Sibel Kekilli'nin sadece Türkiye’de yaşayan kullanıcıları engellediği ortaya çıktı.

Sibel Kekilli’nin Instagram profiline girmek isteyenler, birkaç gündür “Bulunduğun bölgede bu profile ulaşılamıyor” mesajıyla karşılaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3