Serebro hayranlarını büyüledi

Otomobil içerisinde çektikleri kliple son günlerin gözdesi haline gelen...

Serebro hayranlarını büyüledi

Otomobil içerisinde çektikleri kliple son günlerin gözdesi haline gelen...

15 Temmuz 2013 Pazartesi 16:25
Serebro hayranlarını büyüledi

Otomobil içerisinde çektikleri kliple son günlerin gözdesi haline gelen Rus müzik grubu Serebro, Antalya'nın Alanya ilçesinde hayranlarıyla bir araya geldi.

 

2007 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Mama Luba' adlı şarkı ile üçüncü olan ve otomobil içerisinde çektikleri kliple son günlerin gözdesi haline gelen Rus müzik grubu Serebro, Antalya'nın Alanya ilçesinde hayranlarıyla bir araya geldi.Helsinki'de 2007 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda üçüncü olan Rusya'nın ünlü müzik grubu Serebro, Antalya'nın Alanya ilçesinde hayranları ile bir araya geldi. Elena Temnikova, Olga Seryabkina ve Anastasya Karpova'dan oluşan Serebro grubu, Sunlife Otel'de hayranlarıyla buluştu. Konsere katılan yaklaşık bin 200 Rus turist, grubun sahne şovu ve müzikleri ile coştu.Konser sonunda otel sahibi Şentürk Öner grup üyelerine plaket verirken, Serebro'nun üyeleri konserden sonra bir gece klubünde gönüllerince eğlendi.

Son Güncelleme: 15.07.2013 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72