Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve...

Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve...

26 Mart 2014 Çarşamba 17:04
Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

İstanbul’un Bilgi Ağları “Belnet İnternet Ve Bilgi Erişim Merkezleri”nin Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün İstanbul halkına sunduğu hizmetler arasında yer alan Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri’nin iki yeni şubesi Beyoğlu ilçesinde açıldı.

Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri’ne olan yoğun talep ve ilgi dolayısıyla Beyoğlu şubelerinde oluşan yoğunluğu azaltmak, kullanıcıların daha az zaman kaybederek daha rahat bir şekilde şubelerden yararlanmalarını sağlamak için Beyoğlu’nda iki yeni Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezi şubesi halkın hizmetine sundu.

Teknoloji ve internet hizmetlerini İstanbul’un her tarafına yerinde ulaştırmak projesi doğrultusunda oluşturulan Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri’nin Beyoğlu Aynalıkavak şubesi (0212 253 05 61) Keçeci Piri Mahallesi Toygar Sokak No:18 Hasköy/Beyoğlu; Fetihtepe şubesi (0212 297 07 07) ise Fetihtepe Mahallesi Fetihtepe Camii Sokak/Beyoğlu adresinde hizmet verecek. Beyoğlu bölgesinde oturan kullanıcılar, şube telefonlarını arayarak yeni şube ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler.

Oluşturduğu katma değerle ürettiği hizmetlere sürekli olarak geliştirerek kendini yenileyen ve hizmet ağını genişleten Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ve güvencesinde İstanbul’un farklı noktalarındaki 67 şubesinde 7’den 77’ye herkesin bilişim ve internetin imkânlarından ücretsiz faydalanabildiği internetin zararlı tüm öğelerinden uzak bir teknoloji ve kültür ortamı olarak hizmet veriyor.

Tüm Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri, zararlı içerik barındıran sitelere girişi filtreleyen güçlü bir donanımsal altyapı ile kullanıcılara hizmet sunuyor. Ayrıca aileler çocuklarının merkezde bulunduğuna dair sms’ler ile bilgilendiriliyor. Böylece ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını gönderilebilecekleri merkezler olarak hizmet vermesi sağlanıyor. Merkezler, son teknoloji ürünü ekran ve lazer yazıcılarla donatılmış olarak çocuklara ve gençlere ödevlerini, projelerini, tezlerini vb. hazırlayabilecekleri bir ortam sunuyor.

Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri, yaklaşık 165.000 üye sayısı ile önemli bir rekoru da elinde bulunduruyor.  Siz de en yakın Belnet şubelerini 455 16 70 numaralı telefon veya www.belnet.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 26.03.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72