Sanatkârlar Çarşısı'nda yeni sergi açıldı

Ümraniye Belediyesi Sanatkârlar Çarşısı yeni bir sergiye daha ev sahipliği...

Sanatkârlar Çarşısı'nda yeni sergi açıldı

Ümraniye Belediyesi Sanatkârlar Çarşısı yeni bir sergiye daha ev sahipliği...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:03
Sanatkârlar Çarşısı'nda yeni sergi açıldı

Ümraniye Belediyesi Sanatkârlar Çarşısı yeni bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. 15 günde bir farklı bir dalda sanatseverlere kapılarını açan sanatkârlar çarşısının konuğu, ahşap yakma, boyutlu resim ve seramik ustası Filiz Aydın ve öğrencileri oldu. Sergi açılışına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Ak Parti İstiklal Mahalle Başkanı, Kadıköy Anadolu İ.H.L. Müdürü Burhan Öztürk, Kütüphane Müdürlüğü personelleri ve sanatseverlerin yoğun katılımıyla sergi açılışı gerçekleştirildi.

Programda açılış konuşmalarının ardından Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir; Sanat açısından Ümraniye Belediyesi ve tüm Ümraniye için Sanatkârlar Çarşısının vitrin konumunda olduğunu, her 15 günde farklı bir sergi gerçekleştirilmesiyle de yıl boyu kesintisiz sanat faaliyetinde bulunulduğuna vurgu yaptı.

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3