Şafaklar Giyim'den büyük atılım

Giyim sektörünün öncü markası olan Şafaklar Giyim, gelinlikte marka olan...

Şafaklar Giyim'den büyük atılım

Giyim sektörünün öncü markası olan Şafaklar Giyim, gelinlikte marka olan...

03 Haziran 2014 Salı 15:02
Şafaklar Giyim'den büyük atılım

Şafaklar Giyim, gelinlikte dünya markasını Ümraniye’ye getirdi

 

Giyim sektörünün öncü markası olan Şafaklar Giyim, gelinlikte marka olan İtalyan VIVIEN ANGEL Mağazası’nı Ümraniye’de açtı. Açılışa, bölgenin siyaset ve iş dünyasından çok sayıdaki tanıdık siması katıldı.

İşadamı Murat Daşdemir’in sahibi olduğu Şafaklar Giyim, Ümraniye’ye kaliteli markaları getirmeye deva ediyor. Daha önce birçok markayı Ümraniyeliler ile tanıştıran Şafaklar Giyim,  gelinlikte marka olan İtalyan VIVIEN ANGEL Mağazası’nı Ümraniye’de açtı.

""

Alemdağ Caddesi üzerindeki mağaza, görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Açılışa; Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Emre Erkovan ve birçok işadamı katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetiler mağazayı gezme fırsatı buldu. Davetliler mağazanın ürün kalitesi ve dekorasyonuna tam puan verdi. Davetlilere teşekkür eden Murat Daşdemir, “Ümraniye’ye her zaman en kaliteli markaları getirdik. Şafaklar Giyim olarak sektördeki büyümemiz devam ediyor” dedi.

""

""

""

 

 

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3