Pendik'te sünnet şöleni başladı

17.'si düzenlenen Pendik Geleneksel Sünnet Şöleni Kızılay Kampı'nda başladı.

Pendik'te sünnet şöleni başladı

17.'si düzenlenen Pendik Geleneksel Sünnet Şöleni Kızılay Kampı'nda başladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'te sünnet şöleni başladı

Bu yıl 17.'si düzenlenen Pendik Geleneksel Sünnet Şöleni Kızılay Kampı'nda başladı. Özel odalarda uzman doktorlar eşliğinde hijyenik ortamda 20 gün boyunca 1000 çocuğun sünneti gerçekleştirilecek. Pendik Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen şölene Şifa Hastanesi ve Kızılay da destek verirken; yetkililer tarafından önceden randevu verilen aileler böylelikle sırada beklememiş oluyor ve işlemi hemen gerçekleştiriliyor.

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü şölende delikanlılığa ilk adımlarını atan çocuklar için kamp alanın bahçesine oyun grupları kuruldu. Palyaçolarında yer aldığı organizasyonda çocuklara sünnet işlemi sonunda da birer oyuncak hediye ediliyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organize ettiği sünnet şöleninde bu yıl ailelere bir de sürpriz yapıldı ve kurulan stant ile ücretsiz hatıra fotoğrafı çekimi yapılıyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72