Orhanlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın ardından..

Orhanlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın ardından..

01 Nisan 2014 Salı 15:09
Orhanlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın ardından Orhanlı Sosyal Tesisleri’ni de vaat ettiği dönemden önce hizmet açtı. Başkan Yazıcı, “Hizmetlerimizin açılışını yapamaz duruma geldik.” açıklamasında bulundu.

Tuzla Belediyesi, sosyal belediyecilikteki hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçeye 4. sosyal tesisi Orhanlı Mahallesi’nde kazandırdı. Demokrasi Caddesi üzerindeki alanda kurulan Tuzla Belediyesi Orhanlı Sosyal Tesisleri, 60 kişilik iç mekanı, 100 kişilik açık alanı ile hizmet vermeye başladı. Sıcak yemekler, ızgaralar ve bol çeşitli salatası ile Tuzla Belediyesi’nin kaliteli, hijyenik hizmetini uygun fiyatlarla sunan tesisin açılış kurdelesini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Münire Güçlü birlikte kesti.

Orhanlı’da eskiden 1 park, 1 çay bahçesi vardı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada geçmişten örnekler vererek Orhanlı’nın yaşadığı gelişime dikkat çekti. Başkan Yazıcı, “Hizmetlerimizin açılışını yapamaz duruma geldik. Şunu çok iyi biliyoruz ki Orhanlı’da zamanında bir çay içilecek yer bırakmayanlar vardı. Biz yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda hep halkı düşündük. Bu sosyal tesisi de halkımıza uygun fiyata kaliteli hizmet sunmak için açıyoruz. Orhanlı’da yollar, parklar, bahçeler yaptık. 1 m2 bile altyapısı olmayan sokaklara girdik. 1 tane yeşil alanı, 1 tane çay bahçesi olan Orhanlı’ya, orayı da sanki başka yer bulamamış gibi belediye binasıyla yok eden zihniyete inat işte sosyal tesisimizi yaptık. Bu sosyal tesisin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışın ardından konuklara yemek ikramında bulundu.

 

Son Güncelleme: 01.04.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72