Öğüt'ten, Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Gazetemizin sıkı takipçilerinden CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt,...

Öğüt'ten, Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Gazetemizin sıkı takipçilerinden CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt,...

30 Haziran 2014 Pazartesi 14:39
Öğüt'ten, Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ten, Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti

Gazetemizin sıkı takipçilerinden CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi tamamlanarak taburcu olan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’ı gazetemiz binasında ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gazetemizi kaynak göstererek onlarca soru önergesi veren Kadir Gökmen Öğüt, ziyaretinde gazetemizin başarılarından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek “Flashaber Gazetesi çizgisinden ayrılmadan böyle devam etsin” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’a da geçmiş olsun dileklerini ileten CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, “Sizin gibi başarılı gazetecilere ihtiyacımız var. Sağlığınıza dikkat edin.  Sizi aramızda böyle sağlıklı görmekten dolayı çok mutluyuz. İnşallah bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsınız” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün geçmiş olsun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız  da, “Sizin gibi dostlarımızın varlığı bize güç veriyor. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 30.06.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72