Müzikli terapi ile kitap okuma

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri yeni bir etkinliğe...

Müzikli terapi ile kitap okuma

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri yeni bir etkinliğe...

05 Kasım 2013 Salı 17:27
Müzikli terapi ile kitap okuma

 

Müzikli terapi ile kitap okuma daha eğlenceli

 

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri yeni bir etkinliğe daha kapılarını açıyor. Üyelerinin sosyal, sanatsal, kültürel yönden gelişmelerini ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmelerini önemseyen Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri, onları bu yönde geliştirilen eğitimlerle hayata hazırlamaya devam ediyor.

 

Bu amaçla başlatılan ‘Müzikli Terapi Eğitimi’ ile gerçekleştirilen okuma etkinlikleri ile üyeler, kitap okuma alışkanlığı kazanmanın yanı sıra müziğin dinlendirici ve rahatlatıcı etkisinde huzurlu bir ortamda kitap okumanın güzelliğini yaşadılar. Yazar Banu Doğan tarafından verilen eğitimlerle, müziğin terapi gücünden kitap okuma alışkanlığını kazandırılması yönünde faydalanıldı.

 

Ülkemizde de önemi giderek artan Müzikli Terapi Eğitimleri ile içe dönük üyeler, toplum içinde kendilerini daha rahat ifade edebilme yeteneklerini müzik ile geliştirme fırsatı bulabilecekler. Ayrıca üyeler eğitimler boyunca kitap okumaya yoğunlaşma ve dikkat toplama konusunda ilerleme kaydedebilecek. Üyelerin eğlenerek, keyif dolu dakikalar geçirdiği eğitimler Kasım ayı itibariyle, Üsküdar Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri şubelerinde devam edecek.

 

Son Güncelleme: 05.11.2013 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72