Müslüm Baba'yı kaybettik

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Müslüm Baba'yı kaybettik

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Müslüm Baba'yı kaybettik
Müslüm Baba'yı kaybettik
Ünlü sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Dört aydır tedavi gören ünlü sanatçı Müslüm Gürses, bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti.
Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından Memorial Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in durumu, dün sabah saatlerinde ağırlaşmıştı.

Dört aydır yoğun bakımda bulunan Gürses'in doktoru Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, dün yaptığı açıklamada, "Makine desteğiyle hayatını sürdürmekte. Genel durumu iyi değil, kaybedebiliriz... Bu risk oldukça yüksek'' ifadesini kullanmıştı.

Müslüm Gürses, 18 Kasım'da Memorial Hastanesi'nde by-pass ameliyatı geçirmişti.

Ameliyat sonrasında sanatçıda karaciğer, böbrek yetmezliğinin yanı sıra bağırsak ve akciğer sorunları baş göstermişti.

Gürses, 4 aydır yoğun bakımda devam eden yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

"MÜSLÜM BABA'YI KAYBETTİK"

Memorial Hastanesi, ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiğini açıkladı. Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses'in ölümünü, "Müslüm Baba'yı kaybettik" ifadeleri ile duyurdu. Ünlü sanatçının cenazesi yarın Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak.

Müslüm Gürses'in doktoru Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, ünlü sanatçının ölümü sonrası kameraların karşısına geçti.

Açıklamasına "Müslüm Baba'yı kaybettik" diyerek başlayan Şener, "Ailesinin, sevenlerinin ve dostlarının başı sağ olsun. Zor bir süreçti. Bu sabah tansiyonu düştü. Kalp durması gelişti. Yapılan müdahalelere rağmen maalesef sabah saatlerinde kaybettik. Muhterem Nur hanıma başsağlığı dileklerimizi ilettikten sonra size bu açıklamayı yapıyoruz. Bu uzun süreci birlikte yaşadık. Söyleyecek bir şey yok. Allah sevenlerine sabır versin hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Ünlü sanatçının sağlığı ile ilgili problemlerin sabah 08.30 sıralarında arttığını ifade eden Şener, "Tansiyon düşmesi ve müdahaleler başladı. Yaklaşık bir saat kadar önce de kaybettik. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.
Müzik Yorumcuları Meslek Birliği Başkanı Ahmet Koç, ünlü sanatçı için ilk törenin yarın 10.00'da Cemal Reşit Rey'de düzenleneceğini söyledi. Sanatçının yarın Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72