Minik baterist Baha hastanelik oldu

Yeteneksizsiniz yarışmasının minik yıldızı baterist Baha Bayırlı yoğun...

Minik baterist Baha hastanelik oldu

Yeteneksizsiniz yarışmasının minik yıldızı baterist Baha Bayırlı yoğun...

19 Temmuz 2013 Cuma 16:57
Minik baterist Baha hastanelik oldu

Yeteneksizsiniz yarışmasının minik yıldızı baterist Baha Bayırlı yoğun çalışma temposunun ardından Bodrum dönüşü hastanelik oldu.

 

Yeteneksizsiniz yarışmasının minik yıldızı baterist Baha Bayırlı yoğun çalışma temposunun ardından Bodrum dönüşü hastanelik oldu.Geçtiğimiz dönem Yeteneksizsiniz Türkiye yarışma programında 2’inci olan Baha Bayırlı yarışma sonrası turnelere çıkarak yoğun bir döneme başladı. Son olarak Zonguldak ve Kıbrıs’ta festival programlarına katılan minik Baha katıldığı programların ardından hastanelik oldu. 5 yaşındaki baterist Baha özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yarışma sonrasında yıldızı parlayan minik yetenek KKTC’de verdiği konserin ardından döndüğü Bodrum'da rahatsızlandı. Kusma, terleme ve halsizlik şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırılan Baha, tedavi altına alındı. Tedavi gören Minik Baterist daha sonra taburcu edildi. Durumunun iyi olduğu öğrenilen Baha sağlığına tekrar kavuştu.Kısa bir açıklama yapan Baha’nın babası Zekeriya Bayırlı çocuğunun havuzda mikrop kaptığını belirterek, “Festivallere katıldık. Baha çok yoğun bir ilgi gördü. Baha’yı gittiğimiz bütün yerlerde insanlar bağrına bastı. Daha sonra Bodrum’a döndük. Yüzme kursuna gidiyor Baha orada bir mikrop kapmış. Halsizlik kusma vardı hastaneye kaldırdık. Mikrobik bir rahatsızlıkmış. Tedavi gördü, durumu şu anda gayet iyi” dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2013 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3