Martı ailesi Pendik'te ulusal yası devam ettirdi

Denize yakın konumuyla martıların uğrak yeri olan ve onlara yuvalık yapan..

Martı ailesi Pendik'te ulusal yası devam ettirdi

Denize yakın konumuyla martıların uğrak yeri olan ve onlara yuvalık yapan..

30 Mayıs 2014 Cuma 15:04
Martı ailesi Pendik'te ulusal yası devam ettirdi

Martı ailesi Pendik’te ulusal yası devam ettirdi

Denize yakın konumuyla martıların uğrak yeri olan ve onlara yuvalık yapan Pendik Belediyesi,  gökyüzünün bu sevimli canlıları tarafından zaman zaman zor durumda bırakılıyor.  Belediye personeli, yavrularını  büyütmek için en emin yer olarak bayrak direğini seçen martıyı rahatsız etmemek amacıyla  ulusal yas nedeniyle yarıya indirilen bayrağı yukarı çekmedi.

Pendik  Belediyesi personeli tarafından beslenen çok sayıda martı,  yavrularını da rahatsız edilmeden büyütmek için en uygun yer olarak yine Pendik Belediyesinin balkonlarını seçiyor. Bazen yuva yapmak için seçtikleri yerler Belediye personelini zor durumda bıraksa da, yine de rahatsız edilmeden yaşamlarını devam ettiriyorlar. 

Soma’da yaşanan maden faciası sonrası ilan edilen ulusal yas nedeniyle Pendik Belediyesinde de Türk Bayrağı yarıya indirildi. Ancak, yas sonrası bütün yurtta bayraklar yeniden göndere çekilirken, Pendik Belediyesinin bayrağının hala yarıya indirilmiş olarak kalmaya devam etmesi  dikkat çekti.  Bayrağın göndere çekilememesinin nedeninin,  bayrak direğinin yanına yuva yapan martı ailesi olduğu anlaşıldı. Belediye personeli, yavrularını  büyütmek için en emin yer olarak bayrak direğini seçen martıyı rahatsız etmemek amacıyla  ulusal yas nedeniyle yarıya indirilen bayrağı yukarı çekmedi. 

""

""

 

Son Güncelleme: 30.05.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3