Marmara roman, Karadeniz şiir okuyor

D&R'ın sanal mağazası üzerinden yapılan alışveriş verileri temel alınarak...

Marmara roman, Karadeniz şiir okuyor

D&R'ın sanal mağazası üzerinden yapılan alışveriş verileri temel alınarak...

13 Haziran 2014 Cuma 13:52
Marmara roman, Karadeniz şiir okuyor

D&R’ın sanal mağazası üzerinden yapılan alışveriş verileri temel alınarak hazırlanan kültür ve sanat haritası belli oldu.

Türkiye’nin yedi bölgesinin müzik, kitap ve film analizi içeren infografiye göre, Marmara Bölgesi’nde kitap olarak roman, Karadeniz’de şiir, İç Anadolu’da ise sağlık kitapları tercih ediliyor. Film türünde her bölgenin tercihi farklı; Doğu’da bilimkurgu ve fantastik filmleri en çok izlenenlerin başında gelirken, Ege Bölgesi aksiyon ve macera, Marmara dram, Güneydoğu romantik komedi, Karadeniz korku, İç Anadolu ve Akdeniz ise komedi filmleri izliyor. Yerli müzik kadar yabancı albümlere de meraklı olan Güneydoğu’nun yanı sıra, Marmara’da pop, rock ve klasik müzik dinleniyor ve Türkiye’de jazz deyince akla Akdeniz insanı geliyor.

 

Son Güncelleme: 13.06.2014 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3