Kreş Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde

Kartal'da çocuklara ve gençlere yönelik projelere yer veren ve ilçede....

Kreş Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde

Kartal'da çocuklara ve gençlere yönelik projelere yer veren ve ilçede....

28 Nisan 2014 Pazartesi 16:06
Kreş Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde

Kreş Öğrencileri Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde

 

Kartal’da çocuklara ve gençlere yönelik projelere yer veren ve ilçede çocuklara yönelik başlattığı “Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” projesini hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, geleceğimiz olan çocukların önemine bir kez daha dikkat çekti. Çocukların diş sağlığına gereken önemi göstermeleri ve geleceğe gülümseyen bireyler yetiştirmek için “Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

 

Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ziyaretçileri Kartal Belediyesi Soğanlık ve Uğur Mumcu Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri oldu. Diş hekimleri tarafından rutin kontrolleri yapılan çocuklara diş sağlığının önemi anlatılarak, çocuklara diş fırçalamanın püf noktaları eğlenceli bir şekilde gösterildi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Uz. Dr. Ayşe Giray ve Kreşler Müdürü N.Enif Yavuz Dipşar, öğrencilerin diş kontrolleri sırasında yanlarında bulunarak onlarla sohbet edip, destek oldular.

 

KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

 

Kartal Esentepe’de hizmete giren 1035 m2 alana sahip Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 7-12 yaş arası ilköğretim okulu öğrencilerinin ve engelli vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlıklarının takip edilebilmesinin yanı sıra tüm tedavilerinin yapılabildiği, uzman diş hekimleri ve donanımlı sağlık personelinin görev yaptığı 6 tedavi üniteli bir merkez konumunda.

 

Merkezde ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak uluslararası standartlara uygun hijyen şartlarında ağız, diş ve çene cerrahisi ile ilgili çeşitli ameliyatların yapılabileceği bir ameliyathane, bilgi işlem odası ve her türlü eğitimlerin ve toplantıların yapılabileceği bir konferans salonu da bulunuyor. Röntgen ve sterilizasyon odasının yanı sıra çocuklar için oyun alanlarının da yer aldığı merkezde engelli vatandaşların kullanmaları için wc’ler bulunmakta.

 

 

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3