Kral, Flashaber'e konuştu

Türk Futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, göz muayenesi için geldiği Ümraniye ...

Kral, Flashaber'e konuştu

Türk Futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, göz muayenesi için geldiği Ümraniye ...

23 Nisan 2013 Salı 12:39
Kral, Flashaber'e konuştu

Türk Futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, göz muayenesi için geldiği Ümraniye Göz Hastanesi'nde gündeme ilişkin gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu.

Avrupa gol kralı ve Türkiye’de tek altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak, göz muayenesi için Ümraniye Göz Hastanesi’ndeydi. Muayene öncesi Flashaber’in konuğu olan, Türk Futbolunun efsane ismi sorularımızı içtenlikle cevaplayarak, UEFA Kupası’ndan Süper Lig Şampiyonluğu’na, Milli Takım’dan kulüplerimize kadar ilginç yorumlarda bulunurken Galatasaray’a da sitem etti.

“Galatasaray şampiyon olur”

Tanju Çolak, “Milli takımlarımızla Avrupa’da başarılı değiliz maalesef ama takımlarımız özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe bizi çok mutlu ettiler. Hele Fenerbahçe şu anda yarı finalde. Zor ama geçmemesi için hiçbir neden yok ve geçeceğine de inanıyorum. Çünkü iyi oynuyorlar. Şampiyonluğa gelince. Şampiyonluğu Galatasaray aldı gibi. 7 puanlık farkın kapanması zor.

""

“Galatasaray Real’i ezdi”

Real Madrid maçını değerlendiren Çolak, “Muhteşem bir maç oldu, tarihi bir ikinci yarıydı. Hiç kimsenin beklemediği bir maçtı. 3-1 olunca herkes ‘acaba’ dedi ama rakip Real Madrid, istediği zaman gol atabilen bir takım. Bir paniklemeden yararlanarak 20 dakikada 3 gol attık. Keşke 4 olsaydı ve keşke Madrid’de bir gol atsaydık. Orda kaçırdığımız pozisyonlar var verilmeyen penaltımız var. Ama bunlar geride kaldı. Real Madrid’i yenmek kolay değil bu çok büyük bir başarıdır. Dünyanın üç büyük takımından biri. İstatistiklere baktığımız zaman beş maçtan üçünü Galatasaray almış. Bu çok büyük bir başarıdır. Galatasaray bizi çok iyi temsil etmiştir. Bu yüzden tebrik etmek alkışlamak lazım ve saygıyla eğilmek lazım. Bende eski bir futbolcu olarak bunu yapıyorum” diyerek sportmenliğini vurguladı.

""

“Kırgınlıklarım var”

Bundan sonra yapacaklarını da bizimle paylaşan Çolak, “Teknik direktörlük diplomam var. Şu an TRT’de spor programı yapıyorum. Daha iyi yerlerde olmak istiyorum elbet ama bunlar ahbap çavuş ilişkileriyle yürüyor” diyerek sitem eden efsane futbolcu Galatasaray’ın başına teknik adam olarak gelmeyi düşünüyor musunuz sorumuza gülerek, “Ben bir dönem Fenerbahçe’de oynadığım için Galatasaray’ın başına beni getirmezler” diye espri yapan Çolak,

”Her hafta birilerine emeği geçenler diye ödüller veriyorlar. Biz Galatasaray’a çok şeyler yaptık ama bize onu bile vermediler. Galatasaray’a başarılar yaşatan Tanju’yu sahiplenmeyenler beni Galatasaray’ın başına beni getirirler mi” diyerek sitemini dile getirdi.

""

“Projelerimi durduruyorlar”

Halkın sevgisinin kendisine yaşam enerjisi verdiğini söyleyen efsane futbolcu, “Tanju Çolak yeni Tanju Çolak’lar yetiştirmek istiyor ama maalesef buna müsaade etmiyorlar. Kulübüm var, projeler yapıyorum durduruyorlar. Ne yapmam lazım bende bilemiyorum. Önümüzde çok engeller var ama her şeyi geçtim halkın sevgisi o kadar çok ki benim için en büyük değerde bu. Bu yüzden diğerleri bana hikâye. Halkın aşamayacağı hiçbir şey yok. Halkımızın sevgisi her geçen gün kocaman oluyor ve ben enerjimi onlardan alıyorum” dedi.

Göz muayenesinin ardından ‘Altın Adam’ın gençlere birde mesajı var.“Sağlık, eğitim ve spor. Önce sağlık çok önemli ve eğitim şart. Sporda da eğer yeteneği varsa, çalışırsa, benimseyip severse ve zaman ayırırsa herkes her alanda başarılı olur. Acı çekmeden başarı gelmiyor” diyerek konuşmasını tamamladı. 

 

""

Son Güncelleme: 23.04.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3