Köpekler en güzel seçilmek için yarıştı

Beykoz'daki köpek güzellik yarışmasında, podyuma çıkan köpekler müzik...

Köpekler en güzel seçilmek için yarıştı

Beykoz'daki köpek güzellik yarışmasında, podyuma çıkan köpekler müzik...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:10
Köpekler en güzel seçilmek için yarıştı

Beykoz'daki köpek güzellik yarışmasında, podyuma çıkan köpekler müzik eşliğinde yeteneklerini sergiledi.

Beykoz Belediyesi ve Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği iş birliğiyle düzenlenen yarışmada, köpekler "en güzel" seçilebilmek için yarıştı. 

Beykoz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, yarışmada köpekler, küçük, orta ve büyük kategorilerinde podyuma çıktı.

Jüri üyelerinin değerlendirmesiyle, küçük ırk kategorisinde "Snopy", "orta ırk kategorisinde "Tarçın", büyük ırk kategorisinde "Daisy" adlı köpek birinci seçildi. Sokak köpeğiyken sahiplenilip tüm bakımları yapılan "Hektor" adlı köpek de "Gönlümüzün Sultanı" kategorisinde, jüri özel ödülüne layık görüdü. 

Dereceye giren köpeklerin sahiplerine, mama, kupa ve takvim hediye edildi. 

Çocuklar için çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinlikte, köpekler müzik eşliğinde yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Programda müzik eşliğinde gösteriler yapan "Cash" adlı köpek, izleyicilerin beğenisini topladı. 

Ayrıca, Beykoz Belediyesi tarafından sahiplendirilecek hayvanlar için stant kurularak broşür dağıtılan etkinlikte, sokak hayvanları için yapılan su ve mama kapları dağıtıldı. 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek etkinlikte yaptığı konuşmada, sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, amaçlarının sahipsiz köpekleri, sokak hayvanlarını sahiplendirmek olduğuna işaret etti. 

Sahiplendirme kampanyalarının sürdüğünü aktaran Çelikbilek, dereceye giren köpeklerin sahiplerini ve organizasyonda emeği geçen hayvanseverleri kutladı. 

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72