Kız Kulesi dünya beşincisi

İnternete en fazla yüklenen turistik nokta ve mekan fotoğrafları üzerine...

Kız Kulesi dünya beşincisi

İnternete en fazla yüklenen turistik nokta ve mekan fotoğrafları üzerine...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:01
Kız Kulesi dünya beşincisi

İnternete en fazla yüklenen turistik nokta ve mekan fotoğrafları üzerine yapılan bir araştırmada, İstanbul'da Kız Kulesi, dünyada en fazla fotoğrafı çekilen 5'inci turistik merkez oldu.

Google haritalarının üstüne yerleştirilen fotoğrafların tıklanarak görülebildiği Google Panoramio'nun araştırmasına göre, İstanbul da turistler tarafından dünyada en fazla fotoğrafı çekilen turistik noktalardan biri oldu.

Araştırmaya göre New York'taki Guggenheim Müzesi, fotoğrafı en çok çekilen yer oldu. Guggenheim'ı Roma'daki Trinit dei Monti Kilisesi izlerken, Barcelona'daki Güell Parkı üçüncü, Paris'in Moulin Rouge'u izledi.

En çok fotoğraflanan beşinci turistik mekan ise İstanbul'un incisi Kız Kulesi oldu. Kız Kulesi'ni sırayla Venedik'teki Ponte dell'Accademia, Monaco'daki Hotel de Paris Monte-Carlo, Floransa'da Piazzale Michelangelo, Buenos Aires'te Caminito Sokağı ve Budapeşte'nin en büyük kilisesi olan St Stephen's Basilica Kilisesi izledi.

 

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72