Kimsesiz çocuklar için anlamlı yürüyüş

Ümraniye Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Belgrad Ormanı'nda...

Kimsesiz çocuklar için anlamlı yürüyüş

Ümraniye Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Belgrad Ormanı'nda...

22 Nisan 2014 Salı 11:21
Kimsesiz çocuklar için anlamlı yürüyüş

Ümraniye Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Belgrad Ormanı'nda kimsesiz çocuklar için yürüyüş gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından belirlenen sponsorların, her kilometre için belirli miktar para ödediği yürüyüşün sonunda toplanan gelir Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlandı.
Belgrad Ormanı’nda gerçekleşen yürüyüşe katılan Ümraniye Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Mesut Kaya, “Biz akademik yönü güçlü öğrenciler yetiştirirken, bir yandan da çevresine duyarlı ve sosyal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin hem takım ruhunu yakalamaları hem de sosyal yardımlaşma konusunda bilinç kazanmaları için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz bu çalışmayla Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu için bağış topladı. Ayrıca bunun için kendilerine bir sponsor, buldular ve burada sponsorları için yürüdüler. Burada çocuklarımızın doğanın içinde olmasının önemini bir kere daha kavramış olduk. Öğrencileri 4 duvar arasından çıkartıp bu tür aktivitelere katmak çok faydalı. Bundan sonra bu bizim için bir örnek çalışma olacak” şeklinde konuştu.
 

“Öğrencilerimiz bir amaç doğrultusunda çalışıyor”
 

Yürüyüş için güzel bir hava olduğunu belirten Ümraniye Bahçeşehir Koleji İngilizce Öğretmeni Gaye Koçer, “Hem sağlıklı bir yürüyüş yapıp güzel bir gün geçirdik hem de bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Yürüdüğümüz her kilometre başına sponsorlarımızdan belirli bir miktar ücret toplamaya çalışıyoruz. Topladığımız geliri Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu’nun ihtiyaçları olan malzemelerini karşılamada kullanacağız. Birlik, beraberlik ve takım ruhunu çocuklarımızda yaşatmaya çalışacağız. Beraber bir amaç doğrultusunda çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.
Ümraniye Bahçeşehir Koleji 5.sınıf öğrencisi Beril Karaaslanlı ise, “Bizim yaşımızdaki çocuklar için yürüyoruz. Onların da bazı şeylere sahip olma hakkı var. O yüzden yürüyoruz ve topladığımız yardımları onlara bağışlayacağız. Yürüyüşümüz çok keyifli geçti” dedi.
 

Son Güncelleme: 22.04.2014 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72