Kartal'dan Erzurum'a vefa ziyareti

Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmenlerle birlikte...

Kartal'dan Erzurum'a vefa ziyareti

Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmenlerle birlikte...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:27
Kartal'dan Erzurum'a vefa ziyareti

Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmenlerle birlikte 20 öğrenci, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Erzurum Nene Hatun Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, eğitim ve kırtasiye yardımında bulunan İstanbul Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Okul Müdürü Halil İbrahim Kapan, Öğretmenler Işın Seven ve Türkan Kırımlıoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sekmen’den öğrencilere Erzurum kitabı ve Oltu taşı hediyesi

Meclis salonunda öğretmen ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, öğrencilere Erzurum'un tarihi ve tanıtımı ile ilgili kitap, öğretmenlere Oltu taşı tespih ile kolye hediye etti.

Okul Müdürü Halil İbrahim Kapan ise, burada Başkan Sekmen'e hayırlı olsun ziyareti adına, "Kartal'daki başarılı hizmetlerinizi unutmadık. Bu hizmetlerin başarı kervanını Erzurum'da göstereceğinizden eminiz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz" temennisinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72