Kartal'da KARYAPSAN'a yeni araçlar katıldı

Öz'ün katılımıyla yapılan törende yeni alınan araçları filosuna kattı.

Kartal'da KARYAPSAN'a yeni araçlar katıldı

Öz'ün katılımıyla yapılan törende yeni alınan araçları filosuna kattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da KARYAPSAN'a yeni araçlar katıldı

1991 yılında Kartal Belediyesi iştirak şirketi olarak kurulan KARYAPSAN Asfalt Fabrikası 20. yılında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün katılımıyla yapılan törende yeni alınan araçları filosuna kattı.

KARYAPSAN asfalt üretim fabrikasında yapılan törene Belediye Başkan Yardımcıları Gülseren Böyüktaş, Fügen Mavi, Çiğdem Ertan, Turgut Mermertaş, İbrahim Doğan, Meclis Başkan Vekili Kamer Gök, meclis üyeleri, belediye yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyesi Görkem Akdağ, KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Yönetim Kurulu Üyeleri, KARYAPSAN çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Başkan Altınok Öz, “Öncelikle KARYAPSAN'ı bu günlere getiren çalışma arkadaşlarımıza KARYAPSAN'ın yönetimine ve çalışanlarına huzurunuzda teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde KARYAPSAN negatif bilançolu bir şirketimizdi. Azimli çalışmalarla, araştırmalarla 2 yılın sonunda bugün yatırım yapabilecek bir duruma gelmiştir. Bu çalışmalarda beni Belediye Meclisi olarak destekleyen arkadaşlarıma da teşekkür ediyor; sevgiler, saygılar sunuyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Daha sonra KARYAPSAN araç filosuna katılan 1 adet 26 tonluk bitüm tankeri ve bir adet taşıyıcı aracın kurdelesi Başkan Öz, Meclis Başkan Vekili Kamer Gök, Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş ve KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas tarafından birlikte kesildi. Kurdeleler kesilirken Başkan Öz, “Bu fabrikayı Kartal'a kazandıran, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Büklü'yü de rahmetle, saygıyla anıyoruz” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72