Kardeş belediyeler Kartal'da toplandı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulgaristan ve Sırbistan'dan gelen..

Kardeş belediyeler Kartal'da toplandı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulgaristan ve Sırbistan'dan gelen..

02 Mayıs 2014 Cuma 10:12
Kardeş belediyeler Kartal'da toplandı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulgaristan ve Sırbistan'dan gelen kardeş belediyeler ile, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesine katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 23 Nisan nedeni ile kardeş belediyelerden Kartal'a gelen konuklar ile birlikte Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesine katıldı. Geceye Başkan Altınok Öz'ün yanı sıra Meclis Başkan Vekili Dr. Ali Ekber Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kardeş Belediyeler Bulgaristan Sitova ve Mestan Belediyesi, Sırbistan Syeintsa Sjenica'dan gelen konuklar katıldı.

Kendisini Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bir üyesi olarak gördüğünü ifade eden Başkan Altınok Öz, "Kartal Belediyesi olarak Balkanlardaki, yurtdışındaki soydaşlarımızla kardeş belediye olarak ilişkilerimizi sürdürmekten, sizleri tanımaktan, yeni dostlar edinmekten çok keyif aldım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına miras bıraktığı 23 Nisan dolayısıyla ortak duygu ve düşüncelerle bir araya gelmekten çok mutluyum" dedi.

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün, Başkan Öz'e teşekkür ederek, "Başkanımızın hem Balkanlardaki soydaşlarımıza yaptığı yardımlar, hem derneğimize yaptığı yardım ve verdiği büyük desteklerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün burada bizleri onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Altınok Öz'e bir mesaj gönderen Bulgaristan Mestanlı Belediye Başkanı Akif Mehmet Akif, "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini Mestanlı İlçesi, Cumayanı köyünden katılan çocuklarımızın yaşamasından dolayı başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ve bu önemli organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Türkiye ve Bulgaristan'da eğitim gören çocuklarımızın arasındaki dostluk ve kardeşlik köprülerinin oluşturulması açısından da önem taşıyan anlamlı gün sevgi, barış ve dostluk getirsin. En büyük dileğimiz çocuklarımızın sevgi, saygı ve hoşgörü içinde yaşamalarıdır. Çocuklarımızın ışığı geleceğimizin ışığıdır" ifadelerine yer verdi.

Gecenin sonunda yurtdışından gelen konuklar, Başkan Altınok Öz'e yöresel hediyelerini sunarak gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 02.05.2014 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3