Kalamış Marina'da annelere özel indirim

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 11 Mayıs Anneler Günü'nde, tüm anneleri ...

Kalamış Marina'da annelere özel indirim

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 11 Mayıs Anneler Günü'nde, tüm anneleri ...

02 Mayıs 2014 Cuma 10:11
Kalamış Marina'da annelere özel indirim

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 11 Mayıs Anneler Günü’nde, tüm anneleri sevdikleri ile birlikte keyifli ve lezzetli bir brunch’a davet ediyor…

Ayrıca konaklamalı paket ve Blue Harmony Spa’nın da özel indirim fırsatlarından yararlanarak Anneler Günü’nü en özel şekilde geçirmeye hazır mısınız?

Düşlediğiniz Anneler Günü’nü yaşamak istiyorsanız,  Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın eşsiz menü seçenekleri, özel indirimleri ile farklı bir Anneler Günü yaşamaya şimdiden hazırlanın…

Brunch'ta otelin ödüllü şefleri Türk ve Dünya mutfağının en güzel lezzetlerini anneler için servis edecek… Taze sıkılmış Detox içerikli sebze ve meyve sularından, barbekü sunumlarına kadar zengin ikramlarla tamamlanan brunch cazibe merkezi Kalamış’a da imza atacak.  Anneleri çiçeklerle karşılayacak olan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bu özel günde annelere özel %50 indirim fırsatını da sunuyor. 

Wyndham İstanbul Kalamış Marina Hotel`de sürprizler bununla da sınırlı değil… Blue Harmony SPA da Anneler Günü’ne özel tüm cilt bakımı ve masajlarda %30 indirim hediye ediyor. 11 Mayıs Pazar günü annenize hediye edebileceğiniz Wyndham İstanbul Kalamış Marina Hotel’in Anneler Günü bruch’ı dahil deluxe odalarda iki kişilik konaklama  paketi 180€+ KDV. Konaklama paketine Shape Club kapalı havuz kullanımı Pazartesi sabah keyifli bir kahvaltı yer alıyor. 

 

Son Güncelleme: 02.05.2014 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72