Kadıköy, Fotoğraf Merkezi'ne kavuştu

FotoAmele Fotoğraf Grubu kurucuları Kadıköy Fotoğraf Merkezi'ni açtı.

Kadıköy, Fotoğraf Merkezi'ne kavuştu

FotoAmele Fotoğraf Grubu kurucuları Kadıköy Fotoğraf Merkezi'ni açtı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kadıköy, Fotoğraf Merkezi'ne kavuştu

 Fotoğraf sanatının Kadıköy'de hareketlenmesini sağlayan FotoAmele Fotoğraf Grubu kurucuları Kadıköy Fotoğraf Merkezi'ni açtı. Temel ve ileri fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra, sergiler, söyleşiler, fotoğraf danışmanlığı gibi hizmetlerinde verileceği Kadıköy Fotoğraf Merkezi fotoğraf meraklılarının da uğrak yeri olacak. Bünyesinde kurulacak olan Fotoğraf Kütüphanesi ile tüm fotoğrafçılara hizmet verecek olan Kadıköy Fotoğraf Merkezi'nde temel fotoğraf eğitimleri 17 Mayıs Salı günü başlıyor. Tecrübeli eğitmen Kadıköy Fotoğraf Günleri Genel Koordinatörü Ayşe Küçükkurt tarafından verilecek olan fotoğraf eğitimleri sonunda kursiyerler FotoAmele Fotoğraf Grubu'na katılarak merkezden birçok hizmeti ücretsiz olarak alabilecek.


""

 

Amatörlere ücretsiz sergiler

 

Kadıköy Fotoğraf Merkezi, sektördeki en büyük açıklardan birini bir nebzede olsa kapatmayı amaçlıyor. Temel eğitimi alıp fotoğraf sanatında ilerlemeyi hedefleyenlere editörlük hizmeti verecek olan merkez, aynı zamanda galeri bulamadığı için sergi açamayan amatör sanatçılara da destek olacak. Galeriyi amatör sanatçıların kullanmasına izin verecek. Bunun için galeriye eserlerinin bulunduğu bir CD ve özgeçmiş ile müracaat edilmesi yeterli olacak. Portfolyosu değerlendirilen amatörler galeri için ücret ödemeden sergi açabilecek.

 

Hikâyesi olan fotoğraf seminerleri düzenlenecek

 

Her fotoğrafın bir hikâyesi olması gerektiği düşüncesi ile yola çıkan Kadıköy Fotoğraf Merkezi yöneticileri temel fotoğraf eğimi almış, fotoğraf sanatına gönül vermiş, kendini bu sanat dalında geliştirmeyi hedefleyen tüm fotoğraf severlerin katılabileceği Hikayesi Olan Fotoğraf Semineri düzenleyecek. Seminer başlangıcında katılımcılarla bir araya gelinerek bir konu ve süre belirlenecek. Ayda birkaç defa bir araya gelecek olan katılımcılar seminer eğitmeni ile beraber belirlenen konuya yönelik çektikleri fotoğrafları değerlendirecekler. Seminer sonunda ise seçilen fotoğraflardan slayt gösterisi hazırlanıp, sergi açılacak.

 

Çocuklara sanat atölyeleri düzenlenecek

 

Kadıköy Fotoğraf Merkezi 06-14 yaş arasındaki çocuklar için de sanat atölyeleri düzenliyor. Bunların başında 06-09 yaş arasındaki çocuklarla fotoğraf atölyeleri geliyor. Dijital kompakt makineler ile gerçekleştirilecek olan bu atölye çalışması sonunda çocuklar için bir de sergi açılacak. Çocukların sanata olan ilgilerinin artması için farklı projeler zamanla hayata geçirilecek.

 

Açılışa özel

Kadıköy Fotoğraf Merkezi, açılışı dolayısıyla fotoğraf eğitimi almak isteyenlere 20 saatlik temel eğitim ve 1 günlük uygulama gezisi dahil kayıt olan ilk 10 kişiye 200 lira değerindeki semineri 75 liraya indiriyor. Dijital her hangi bir fotoğraf makinesi ile katılabileceğiniz eğitimlere kayıt olmak için 0216 405 22 62 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3