İstanbul'un ilk golf tesisi Ümraniye'de

Golf için ilk adım Ümraniye Meydan AVM'de atıldı.

İstanbul'un ilk golf tesisi Ümraniye'de

Golf için ilk adım Ümraniye Meydan AVM'de atıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İstanbul'un ilk golf tesisi Ümraniye'de

İstanbul'un ilk golf tesisi Ümraniye'de

Dünya Mini Golf Federasyonu Türkiye Temsilcisi Ebru Atalay, Mini Golf sporunun yaygınlaşması için ilk adımı, Ümraniye Meydan AVM'de attı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Ümraniye Meydan AVM'de, mini golf tesisinin açılışı gerçekleşti. Golf sporuna alternatif olarak ortaya çıkan ve 100. yılını dolduran, Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu'da yaygın olarak oynanan bir spor olan Mini Golf'ün tesisini İstanbullular ile Op Organizasyon buluşturuyor.

Ümraniye Meydan AVM'nin bahçesinde kurulan tesisi, uluslararası standartlara sahip 18 delikli Mini Golf pisti ve toplam 600 metrekarelik alanı ile İstanbulluları bekliyor. Dünya Mini Golf Federasyonu Türkiye temsilcisi Ebru Atalay, Mini Golf sporunun yaygınlaşması için ilk adımı Ümraniye Meydan AVM'de attıklarını söyledi.

Dünya çapında milyonlarca kişinin oynadığı Mini Golf, Golf sporuna alternatif olarak ortaya çıktı. 100. yılını dolduran Mini Golf, Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu'da yaygın olarak oynanan bir spor dalı haline geldi. Kurum takımı oluşturmak, temel eğitim ve daha fazla bilgi almak için Dünya Mini Golf Federasyonu Türkiye temsilcisi Ebru Atalay ile iletişime geçmek gerekiyor. Türkiye'nin ilk uluslararası şampiyonası 9-10 Eylül'de Meydan Ümraniye AVM'de yapılacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3