İSPARK yeni teknolojileri yerinde inceledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, İstanbulluların hayatını ...

İSPARK yeni teknolojileri yerinde inceledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, İstanbulluların hayatını ...

08 Nisan 2014 Salı 12:24
İSPARK yeni teknolojileri yerinde inceledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak son model teknolojileri hizmet alanlarında uygulamaya almak için çalışmaları başlattı.

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberindeki heyet bilişim teknolojilerindeki yeni sistemleri yerinde görmek ve işbirliği sağlamak amacıyla Çin’de düzenlenen Led ve Dijital Görüntüleme Fuarı’na katılarak incelemelerde bulundu.

Düzenlenen fuarda katılımcı kuruluş ve firmaları ziyaret eden İSPARK heyeti kent genelinde otopark, tekne park, taksi ve minibüs durakları, heliport, akıllı bisiklet ve cep otogarı gibi alanlarda vatandaşlara hızlı, konforlu ve güvenli hizmet vermek amacıyla görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Shenzhen’de bulunan el terminali üretim tesisleri ve led fabrikası ile Pekin’de bulunan bisiklet park uygulamaları da yerinde incelendi.

Çevik; Akıllı Şehir uygulamalarına devam ediyoruz

İstanbul’da farklı işletmecilik alanlarında vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Akıllı Şehir uygulamalarını geliştirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle otoparklarda hızlı ve güvenli parklanmayı sağlayacak teknolojik sistemleri geliştireceğiz. Sürücülere kolaylık getirecek ve güvenli düzeyini en üst seviyeye çıkaracak çok fonksiyonlu yeni el terminallerini de hizmete alacağız. Böylelikle İstanbul kart,kredi kartı ve HGS gibi seçeneklerle ödeme imkanı sağlayacağız” dedi.

Otopark ücreti İstanbul Kart ve HGS ile ödenebilecek

Kent genelinde her gün yaklaşık 100 bin İstanbulluya hizmet veren İSPARK, otoparklarda sürücülerin daha rahat ve kolay parklanmalarını sağlayacak sistemlerin yanı sıra  farklı ödeme seçeneklerine imkan verecek yeni cihazları da kullanıma alacak.

İSPARK, sürücülere kolaylık sağlayan otomasyon sisteminin yanı sıra hizmet kalitesi ve hızını artıran teknolojik sistemleri de yenileyecek.

Son Güncelleme: 08.04.2014 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72