İETT yaz tarifesine geçti

Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalışan İETT, 14 Haziran Cumartesi...

İETT yaz tarifesine geçti

Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalışan İETT, 14 Haziran Cumartesi...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:52
İETT yaz tarifesine geçti

Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalışan İETT, 14 Haziran Cumartesi gününden itibaren yaz tarifesine geçti. Yaz tarifesine göre uygulanan yeni hat ve sefer saatlerini öğrenmek isteyen yolcularımız www.iett.gov.tr ile Akıllı Telefonlarda yer alan ‘MOBİETT’ ve ‘MOBİETT Nasıl Giderim’ uygulamalarına tıklayarak bilgi sahibi olabilecek.

Yaz tarifesi üç ay sürecek...

İETT’nin yolculuk durumu ve hareketini göz önünde bulundurarak yılda iki kez yaz ve kış tarifesi olarak programladığı hat-hareket saatlerinde bu yıl yaz uygulaması 14 Haziran 2014 Cumartesi günü başladı. Düzenlemede, okulların kapanmasıyla birlikte yoğunlaşan tatil hareketleri ve özellikle mesire yerlerine artan talep göz önünde bulunduruldu. Bu yıl yaz tarifesinde çalışan otobüs sayısında geçen yıl uygulanan yaz tarifesine göre artışa gidildi. Geçen yaz döneminde İstanbul genelinde 4 bin 196 otobüs hizmet verirken, bu yaz döneminde 4 bin 735 otobüs hizmet verecek. Kıştan farklı olarak yaz için yeniden programlanan hat-hareket saatlerine yolcularımız www.iett.gov.tr adresinden ulaşabildiği gibi Akıllı Telefonlarda yer alan ‘MOBİETT’ ve ‘MOBİETT Nasıl Giderim’ uygulamalarına tıklayarak bilgi sahibi olabilecek.
 

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3