İDO'nun Ada seferleri başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri ...

İDO'nun Ada seferleri başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri ...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:17
İDO'nun Ada seferleri başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak. 

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı.

Bu kapsamda Avşa ve Marmara Adası'na sefer düzenleyecek İDO, yolculara 26 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla seyahat etme olanağı sunuyor. 

İDO'nun 15 Haziran'da sona erecek bahar tarifesi boyunca, bu hatta 6 bin 700 koltuk kapasitesi satışa sunuldu.

Marmara-Avşa Adası deniz otobüsü seferleri, cuma günleri saat 18.30'da Bostancı'dan ve saat 19.05'te Yenikapı'dan kalkışlı olacak, saat 21.40'ta Marmara Adası'na, saat 22.10'da da Avşa Adası'na varılacak.

Pazar günleri ise Avşa Adası'ndan saat 16.00'da hareket edecek deniz otobüsleri, saat 16.30'da yolcularını almak üzere Marmara Adası'na uğrayacak ve ardından saat 19.05'te Yenikapı'ya, saat 19.35'te de Bostancı'ya ulaşacak.  

 

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72