Hıdiv Kasrı bahçesi ilgi topluyor

Baharın gelmesiyle Beykoz'da bulunan Hıdiv Kasrı'nın bahçesi, burada fotoğraf...

Hıdiv Kasrı bahçesi ilgi topluyor

Baharın gelmesiyle Beykoz'da bulunan Hıdiv Kasrı'nın bahçesi, burada fotoğraf...

08 Nisan 2014 Salı 12:15
Hıdiv Kasrı bahçesi ilgi topluyor

Baharın gelmesiyle Beykoz'da bulunan Hıdiv Kasrı'nın bahçesi, burada fotoğraf çektirmek isteyen gelin ve damatların adresi oldu.  Her köşesinde başka bir çiftin fotoğraf çektirdiği ‘kasır'da açan çiçekler ve göz alıcı peyzaj kapalı mekan çekimlerini tercih etmeyen çiftler için renkli bir fon oluşturuyor. Hıdiv Kasrı'nı cazip hale getiren en önemli etken ise kasır bahçesinde yapılan nişan ve nikah öncesi çekimler için ücret alınmaması ve herhangi bir kısıtlama getirilmemesi.

Fotoğraf çekimi için ayarlanan yerin düğün mekanına yakın olması gerektiğini vurgulayan fotoğrafçı Ayla Turan Bayhan, açık mekan çekimlerinde stüdyoda yapılan çekimlere kıyasla daha fazla fotoğraf çekilebildiğini ifade etti. Başka bir fotoğrafçı Serkan Şimşek ise dört duvar yerine açık mekanları tercih ettiklerini söyleyerek "Tarihi ve açık mekanların halka ücretsiz şekilde tahsis edilmesi gerekiyor" dedi.

Nişan törenlerine gitmeden önce kasır bahçesinde fotoğraf çektiren bir çift diğer mekanların ücretli olduğunu belirterek, "Çekim için kısıtlama koymuyorlar. Diğer mekanlarda gelin damat çekimlerinde giriş ücretliydi" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 08.04.2014 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3