Harley Davidson sürücüleri yaşlıları ziyaret etti

HOG Bosphorus Üyesi Harley Davidson sürücüleri 22 Mart Cumartesi günü,...

Harley Davidson sürücüleri yaşlıları ziyaret etti

HOG Bosphorus Üyesi Harley Davidson sürücüleri 22 Mart Cumartesi günü,...

26 Mart 2014 Çarşamba 17:15
 Harley Davidson sürücüleri yaşlıları ziyaret etti

HOG Bosphorus Üyesi Harley Davidson sürücüleri 22 Mart Cumartesi günü, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle, Kadıköy Sağlık Eğitim Vakfı’nın Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Yaşlıların toplumdaki yeri ve önemini hatırlatmak, sadece yılın bir haftası değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlanmaları gerektiğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ziyarette, KASEV Yaşlı Bakım Merkezi’nde yaşamını sürdüren değerli yaşlılara ve bakım merkezi çalışanlarına Medicana Sağlık Grubu hastanelerinde geçerli olan Check- up kontrolü armağan edildi.

Medicana Sağlık Grubu CEO'su ve aynı zamanda HOG Bosphorus İstanbul’un Yönetim Kurulu Üyesi olan Reha Özkaya, Yaşlılarla tek tek ilgilenerek, sağlık kontrollerini yaptırmaları için düzenlenen mektupları kendilerine iletti.  Bağışlar ve gönüllü destekçilerin yardımları ile ayakta duran bu kurumun maddi ve manevi her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Özkaya; ” Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Bugünün gençleri, yarının yaşlıları olacaklarını unutmadan büyüklerine saygı ve sevgi göstermelidirler. Yaşlılarımız geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Tüm yaşlılarımızın, ellerinden öpüyor, güzel haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Yaşlılara sunulan hizmet ve bakım kalitesinden memnun kalan HOG Bosphorus Üyeleri, Yaşam Bakım Merkezi’ndeki her yaştan yaşlı ile gerçekleşen keyifli bir sohbetin ardından “Yaşam Merkezini” gezdiler. 6 Katlı, 150 odalı, 135 kişiye hizmet sunan yapıyı, deniz manzaralı, banyolu, tertemiz, müstakil odaları gezen Üyeler, Merkezin genel İhtiyaçları konusunda her zaman destek olacakları sözünü vererek KASEV’in gönüllüleri arasındaki yerlerini aldılar.

HOG Bosphorus üyelerinden gördükleri yoğun ilgiden memnun olan Yaşlı Bakım Merkezi’nin yaşlıları, Çamlıca Medicana Hastanesi’nde Check –Up yaptıracakları için çok mutlu oldular.

 

 

Son Güncelleme: 26.03.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3