Gurbetteki Eğlence ve Mutluluğun Adresi: CAN SU DÜĞÜN SARAYI

Almanya Frankfurt’ta bulunan CAN SU Düğün Sarayı; gurbetçilerin eğlence, düğün ve toplantılar için en önemli buluşma noktası haline geldi.

Gurbetteki Eğlence ve Mutluluğun Adresi: CAN SU DÜĞÜN SARAYI

Almanya Frankfurt’ta bulunan CAN SU Düğün Sarayı; gurbetçilerin eğlence, düğün ve toplantılar için en önemli buluşma noktası haline geldi.

21 Ocak 2018 Pazar 12:58
Gurbetteki Eğlence ve Mutluluğun Adresi: CAN SU DÜĞÜN SARAYI

Mutluluk; rakamlarla anlatılmaz ama ... On yılda, onlarca sanatçı, yüzlerce mutlu çift, binlerce konuk, on binlerce yemek, yüz binlerce fotoğraf ve sayısız teşekkür... Bu başarı hikayesi Almanya Frankfurt’ta bulunan CAN SU Düğün Sarayı işletmecileri Sivaslı İşadamı Ahmet Aksu’ya ait. Sivas İmranlı Demirtaş Köyü’nden yıllar önce çıktıkları gurbet yolcuklarının ardından bugün Frankfurt’ta düğün salonu denince ilk akla gelen CAN SU Düğün Sarayı ile yakaladıkları başarı ile takdir ediliyor. Ahmet Aksu, mülkiyetini de aldığı düğün sarayını yenileyerek yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

FRANKFURT’TA FARK YARATAN DÜĞÜN SALONU

Frankfurt'ta düğün salonu denince herkesin ilk olarak CAN SU Düğün Salonu gelir. Modern dekorları, son teknoloji ürünü ışık, ses ve görüntü sistemleriyle fark yaratan bir konsepte sahip. Her şey düşünülerek tasarlanan ‘CAN SU DÜĞÜN SARAYI’ bütün aileniz, akrabalarınız, eş ve dostlarınız ile hiç sıkılmadan düğün boyunca eğlenceli şık ve ayrıcalıklı bir mekânda bulunmanın hazzını yaşamanızı hedef edinmiştir. Çocuk oyun odası, modern kafesi ile soğuk- sıcak içecekleri, aperatif yiyecekleri, bayan-erkek mescidi, modern lavaboları, gelin ve sanatçı odaları, makyaj odası ve en leziz yemeklerin hazırlandığı geniş mutfağı, özel locaları, her türlü görselliğin yansıtıldığı led ışıkları, geniş dans pisti, sahnesi ve daha bir çok sayamadığımız özellikleri ile müşterilerini en güzel şekilde ağırlıyor.

“MUTLU GÜNÜNÜZDE EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CAN SU Düğün Sarayı işletmecisi Ahmet Aksu, yakaladıkları başarıyı şöyle anlatıyor: “CAN SU Düğün Sarayı klasikleşmiş düğün salonları modundan çıkmış bir Düğün Salonu. Modern dekorumuz ile siz değerli misafirlerin karşısında her zaman en iyisi olmaya çaba gösteriyoruz. Böylesine özel bir gece her zaman sizin için mükemmel olmalıdır. O nedenle bu değerli anlarınız en değerli seçenekler ile süslenmelidir. Ancak o zaman değerli misafirleriniz kendisini iyi hissedecektir. Frankfurt düğün salonu arasında firmamız bütün detayları ile mutlu gününüzde en iyisini gerçekleştirmek için hazırdır…”

Oğlu işletme müdürü Orhan Aksu ile birlikte düğün sarayını işleten Ahmet Aksu, Almanya’da bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yaptı. Gülizar Aksu ile evli olan Ahmet Aksu, Orhan ve Erhan isminde iki çocuk sahibi..

Son Güncelleme: 21.01.2018 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72