Grand cherooke Çiftkurtlar Güvencesiyle

Yeni Jeep Grand Cherooke Çiftkurtlar Güvencesiyle görücüye çıktı

Grand cherooke Çiftkurtlar Güvencesiyle

Yeni Jeep Grand Cherooke Çiftkurtlar Güvencesiyle görücüye çıktı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Grand cherooke Çiftkurtlar  Güvencesiyle

Yeni Jeep Grand Cherooke Çiftkurtlar Güvencesiyle görücüye çıktı


""
 

Otomotiv sektörü, iş dünyası, sanat ve cemiyet yaşamından ünlü isimler, Çiftkurtlar'ın Yeni Jeep Grand Cherooke Lansmanı'nda buluştu.


""

Otomotiv sektöründe 60 yıllık geçmişe sahip olan Çiftkurtlar Grup; Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mehmet Çelik ev sahipliğinde Yeni Grand Cherooke'yi düzenlediği lansmanla otomobilseverlerle buluşturdu. Davete otomotiv sektörünün yanı sıra iş dünyası, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Otomobilseverler gün boyu Yeni Grand Cherooke test sürüşlerine katılarak aracı deneyimleme şansı buldu.

Maslak Çiftkurtlar Plaza'da gerçekleşen lansmanda bir konuşma yapan Şahin Mehmet Çelik; “Çiftkurtlar olarak, rahmetle andığımız babam Necdet Çelik'in otomobillere gönül vermesiyle başlayan ve bugün sizler tarafından “güven” ve “kalite” dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olmak şerefine ulaştığımız bu yolculukta 60 yılımızı doldurduk. 10 yaşında bir çocuğun babasına hayranlığı ile başlayan otomobil sevdam, sizlerle tanışmama, buluşmama ve uzun yıllar sürecek dostluğumuza vesile oldu. Kurulduğumuz ilk günden bugüne büyük bir emekle, siz değerli müşterilerimizin teveccühüyle ve inançla elde ettiğimiz; her fırsatta büyük bir gururla ifade ettiğimiz bu güveni, bizi bugüne getiren, yarın da daha güçlü biçimde var olacağımız düşüncesinin en güçlü dayanağı sayıyoruz” diye konuştu.

Şahin Mehmet Çelik;  “Bugün,  Çiftkurtlar ailesine katılan yeni Jeep Grand Cherooke ile yepyeni bir heyecan yaşıyoruz. Gözalıcı şıklığı, kalitesi ve güvenilirliği ile yine gözbebeği markalarımızdan olan Jeep Grand Cherooke, yeni modeliyle de otomobilseverlerin gözdesi olurken aynı zamanda sektörde fark yaratacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

Lansmanda Yeni Jeep Grand Cherooke hakkında teknik bilgi veren Crysler Jeep Ticaret AŞ Bayi Yönetim-Pazarlama İletişimi Sorumlusu Erhan Erder  aracın, bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi atletik bir yapıya sahip olduğunu, tasarımı, teknolojisi, konforu ve güvenliği ile öne çıktığını belirtti. Yeni Jeep Grand Cherooke Lansmanı, kokteylin ardından Aşkın Arsunan Blue Print Project  orkestrasının verdiği canlı müzik ziyafeti ile sona erdi.

Otomotiv tutkunlarının değişmeyen adresi Çiftkurtlar Grup, yarım yüzyılı aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle; dünyanın en prestijli, kaliteli otomobillerini ve otomotiv ürünlerini Türkiye ile tanıştırmakta. Sektördeki tecrübesini; ileri teknoloji donanımı, yüksek teknik bilgi kapasitesi ve deneyime sahip çalışanlarıyla birleştiren Çiftkurtlar'ın 300 kişilik ekibi, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda hizmet vermekte.

Şahin Mehmet Çelik; 

“Bugün,  Çiftkurtlar ailesine katılan yeni Jeep Grand Cherooke ile yepyeni bir heyecan yaşıyoruz. Gözalıcı şıklığı, kalitesi ve güvenilirliği ile yine gözbebeği markalarımızdan olan Jeep Grand Cherooke, yeni modeliyle de otomobilseverlerin gözdesi olurken aynı zamanda sektörde fark yaratacak”

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72