Gönül elçileri artık Çekmeköy'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal...

Gönül elçileri artık Çekmeköy'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Gönül elçileri artık Çekmeköy'de

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'nin önderliğinde 81il valisinin eşleri ile birlikte başlattığı, ?Gönül Elçileri' konulu projeyi bilgilendirmeyi Çekmeköy'de başlatmak üzere kaymakamlık tarafından Turgut Özal Kültür Merkezi'nde bir program düzenlendi.

 

Programa yoğun ilgi gösterildi

 

Program başlamadan önce Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında, Belediye Başkan Vekili Şenol Çetin bir konuşma yaptı. "Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı bu projeye destek veriyoruz. Çünkü bu proje, gerçekten de ilçemiz için çok hayırlı olacaktır" diyen Şenol Çetin, bu tür hizmetlerden her zaman halkımızın fayda göreceğini vurguladı Daha sonra İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan bir konuşma yaparak; ?Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi'nin toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirilen bir proje olduğunu belirterek; dağıtılan ?Gönül Elçileri Başvuru Formu'nun doldurulmasını, projeye katkı sağlayabileceklerini düşündüklerine de formu doldurtmalarını sağlamalarında yarar olduğunu ifade etti.


""

Daha sonra konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Ali İhsan Şahin de, projeye ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu ve örneklemelerle konuya açıklık getirdi.

Programa; İlçe Birim Amirleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, Kent Konseyi Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları ile gönüllü katılımcılar iştirak etti.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72