Gönül dostları Ataşehir'de buluşuyor…

10 -16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Ataşehir'de çok anlamlı ...

Gönül dostları Ataşehir'de buluşuyor…

10 -16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Ataşehir'de çok anlamlı ...

12 Mayıs 2014 Pazartesi 12:12
Gönül dostları Ataşehir'de buluşuyor…

10 -16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Ataşehir’de çok anlamlı Kermes hazırlıkları devam ediyor. İlçenin en eski ve ilk derneği olan Kadıköy (Erengazi) Sakatlar Derneği, yeni adı Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (A.E.D.D.) ile Kardeş Dernekleri olan ‘Engelli Aileleri Güçlendirme Kalkınma ve Kültür Derneği (ENGÜÇDER)’, 10- 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nda ‘Hayır Kermesi’nde gönül dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

A.E.D.D. Genel Başkanı  Birol Ekşi etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “2003 yılından beri engelli ailelerinin hizmetinde bulunan Kadıköy Erengazi Sakatlar Derneği, ilçe olduktan sonra Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği adı altında hizmetlerine devam ediyor.  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin tahsis ettiği Küçükbakkalköy Merdivenköy Yolu Caddesi No 71/A (Eski Aşevi) adresinde çalışmalara devam ediyoruz. Dernekler hakkındaki bilgi ve birikimlerinden her zaman faydalandığımız kardeş Dernek Başkanı Vahap Koçak’ın Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde açılan şubesi ile işbirliği halindeyiz. 17 mahallede ikamet eden 1947 engelli vatandaşımız ve 1240’a yakın engelli öğrenci ve ailelerine hizmet için işbirliği kararı aldık. İlk olarak 09-18 Mayıs  tarihleri arasında düzenlediğimiz ‘Hayır Kermesi’nde bir araya geleceğiz.  Kermeste Ataşehir’de bulunan resmi, özel kurum amirleri ile esnafı, işadamlarını, sanatçıları ve engelli ailelerini buluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız, gönül  dostlarımız ile birlikte engelleri aşmak.  Bu nedenle tüm Ataşehirli gönül dostlarımızı kermesimize bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.05.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3