Göksel, Kartallıları coşturdu

Kartal'daki Torun Tombalak Şenliği'nde sahne alan ünlü sanatçı Göksel,...

Göksel, Kartallıları coşturdu

Kartal'daki Torun Tombalak Şenliği'nde sahne alan ünlü sanatçı Göksel,...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:06
Göksel, Kartallıları coşturdu

Kartal'daki Torun Tombalak Şenliği'nde sahne alan ünlü sanatçı Göksel, şarkılarıyla Kartallı hayranlarını coşturdu.

Kartal Belediyesi'nin ev sahipliğinde özel bir şirketin düzenlediği 'Torun Tombalak Şenliği' birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Şenlik kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Göksel, hayranlarıyla Kartal Meydan'da bir araya geldi. Beyaz mini elbisesiyle sahneye çıkan Göksel, 'Aşkın yalanmış', 'Acıyor', 'Sabır' gibi dillerden düşmeyen eski ve yeni şarkılarını sevenleri için söyledi. Yüzlerce insanın katıldığı etkinlikte anı ölümsüzleştirmek isteyenler telefonlarına sarıldı. İlgiden dolayı memnun olduğunu dile getiren Göksel, daha önce torunu, tombalağı toplayan bir konser vermediğini söyledi. İki saattir Göksel için torunu kucağında en önde bekleyen Bektaş Göktaşa, Göksel için değeceğini söyledi.

Sahneye gelerek Göksel'e plaket veren Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, 5 yıl boyunca meydanda farklı etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirterek, etkinliklerin yaz boyunca devam edeceğini söyledi.  

 

""

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72