Gitar tutkusu kazandırdı

Maltepeli lise öğrencisi Burak, hedefine ulaştı. Orhangazi Lisesi on...

Gitar tutkusu kazandırdı

Maltepeli lise öğrencisi Burak, hedefine ulaştı. Orhangazi Lisesi on...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Gitar tutkusu kazandırdı

Maltepeli lise öğrencisi Burak, hedefine ulaştı. Orhangazi Lisesi on birinci sınıfta okuyan Burak Süter,  Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'e Maltepe Belediyesi'nin kurumsal internet sitesi üzerinden gönderdiği mesajla hayaline kavuştu.

Okulunun bando ve koro takımında olan, müzik sevdalısı Burak, çok istediği gitarı alabilmek için Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'den yardım istedi. İçten duygularla hayalini paylaştığı Başkan Zengin, Burak'ı makamına davet ederek çok istediği CORT X1 Model gitarı hediye etti.

Hayatında ilk defa bir devlet büyüğüne mesaj yazdığını kaydeden Burak, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'e olan güveninin ve Başkan'ın gençlere gösterdiği ilginin cesaretini kamçıladığını ifade etti. Süter'e daima hayallerinin peşinden gitmesini öğütleyen Başkan Zengin; istek, yetenek ve eğitimin başarı için ayrılmaz bir bütün olduğunu unutmamasını söyledi.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72