Gazetecilerin paintball savaş oyununda dostluk...

İş Adamı Cahit Eftekin sponsorluğunda gerçekleşen paintball maçında; basın ...

Gazetecilerin paintball savaş oyununda dostluk...

İş Adamı Cahit Eftekin sponsorluğunda gerçekleşen paintball maçında; basın ...

24 Eylül 2014 Çarşamba 14:36
Gazetecilerin paintball savaş oyununda dostluk...

Gazetecilerin paintball savaş oyununda

dostluk kazandı

İş Adamı Cahit Eftekin sponsorluğunda gerçekleşen paintball maçında; basın mensupları kıyasıya bir mücadele içerisinde karşı karşıya geldi. Son derece eğlenceli geçen karşılaşmada oyuncular, yorucu iş stresinden biraz olsun uzaklaşarak eğlendiler.

 

Eğitim camiasına yaptığı yardımlarla tanınan, önceki dönem Van Federasyonu Anadolu Yakası Başkanı ve Afra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Eftekin, basın mensuplarını paintball maçındaki biraraya getirdi. Son derece eğlenceli geçen karşılaşmada oyuncular, yorucu iş stresinden biraz olsun uzaklaşma fırsatı buldu. 7’er kişilik 2 takım halinde yapılan karşılaşmada, her ne kadar savaş oyunu olsa da sonuçta kazanan dostluk oldu. Toplam 3 devre halinde oynanan ve adrenalinin tavan yaptığı savaş oyunu kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Kendi bayrağını koruyarak, rakibin bayrağını almak üzere oynanan oyun yaklaşık 2 saat sürdü. Boyalı mermilerin havada uçuştuğu maç renkli görüntülere sahne oldu.

""

Takım kadrolarında; İş Adamı Cahit Eftekin, BEM- BİR- SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Sosyolog Dr. Abdulhekim Beki, Ümraniye Belediyesi çalışanları Ersin Çiçek – Süleyman Aydınalp ve gazeteciler; Muhterem Yüksel, Gökhan Balcı, Orhan Saat, Serkan Süslü, Ümit Şener, Ata Tavil, Umeyir Karakoç ve Gürhan Demirtaş  yer aldı.

Maçın ardından Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde yemek verildi. İş Adamı Cahit Eftekin,“Çok çalışan ve stresli bir mesleği ifa eden basın mensupları arkadaşlarımız ile hem stres atma hem de eğlenmek amacıyla bir araya geldik. Bundan sonra bu ve benzeri etkinliklerle de hep bir ara da olacağız. Çekişmeli bir maçtı, maçta dostluk kazandı” dedi.

""

""

Son Güncelleme: 24.09.2014 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72