Engelsiz dilekleri birlikte gerçekleştirdik

Kadir Has Üniversitesi ve The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişimi...

Engelsiz dilekleri birlikte gerçekleştirdik

Kadir Has Üniversitesi ve The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişimi...

23 Nisan 2013 Salı 15:55
Engelsiz dilekleri birlikte gerçekleştirdik

Kadir Has Üniversitesi ve The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişimi tarafından 15-22 Nisan haftası boyunca düzenlenen 3. Has Imperium Etkinlikleri ile Down Sendromlu ve zihinsel engelli çocukların yanlarında oldular. Hafta kapsamında düzenlenen ‘Onlar Birer Dilek Tuttu, Biz Gerçekleştiriyoruz Panayırı’nda, 65 bedensel ve/veya zihinsel engelli çocuk ve gencin dilekleri gerçek oldu.

 

The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişiminin organizasyonu ile Tomurcuk Vakfı'nda rehabilitasyon gören 65 bedensel ve/veya zihinsel engelli, Down Sendromlu ve otizmli çocuk ve gençlerin birer dileklerini gerçekleştirmek üzere yürütülen “3. Has Imperium - Onlar Birer Dilek Tuttu, Biz Gerçekleştiriyoruz!" projesi çerçevesinde Kadir Has Üniversitesi’nde özel bir panayır kuruldu.

Çocukların dileklerini yerine getirmek üzere organize edilen etkinlikte yüz boyama etkinliğinden pamuk şekeri standına kadar her şey, Down Sendromlu ve otistik çocuk ve gençlere eğlenceli bir gün yaşatmak üzere düşünüldü. Palyaço ve film kahramanı kostümleri giyen öğrencilerin de onlarla birlikte keyifli dakikalar geçirdiği panayır ile gençler kadar aileleri de unutulmaz bir gün yaşadı.

Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte Down Sendromlu ve otizmli çocuklara yönelik hazırlanan eğlenceli aktiviteler ile başlayan gün, gönüllüler tarafından alınan hediyelerinin sahiplerine verilmesi ile devam etti. Dileklerine kavuşan gençlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, etkinlik perküsyon şov ile sona erdi. 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3