Ebru Şallı; “Oğlumla Van için çalıştık”

Finspor'un ev sahipliğinde Ebru Şallı, Anadolu yakasındaki bir AVM'de...

Ebru Şallı; “Oğlumla Van için çalıştık”

Finspor'un ev sahipliğinde Ebru Şallı, Anadolu yakasındaki bir AVM'de...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ebru Şallı; “Oğlumla Van için çalıştık”

Finspor'un ev sahipliğinde Ebru Şallı, Anadolu yakasındaki bir AVM'de sevenleriyle buluşup sohbet etti.  Ebruli markalı pilates ürünlerini imzalayan Ebru Şallı, herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı. “Maalesef bayramı buruk geçiriyoruz. Gönül isterdi ki coşkuyla bu günü kutlayalım” diyen Şallı, Van'a yardım toplamak için bizzat çalıştığını, oğlu Beren'in de kendisine yardım ettiğini söyledi. Şallı, yakında erkeklere özel göbek eritme dvd'si çıkaracağını, kendisini dinleyen erkeklerin 21 günde fit bir bedene sahip olabileceğini belirtti.

Oğlu Beren'in okulu ve eşi Harun Tan'ın mağazalar zinciri için deprem bölgesi Van'a yardım topladıklarını ifade eden Ebru Şallı, kendisinin özellikle bebekler için mama ve bez paketlediğini anlattı. Oğlunun da yardım için çabalamasının kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Ebru Şallı, “Beren çok hassas ve yardımsever bir çocuk. 3 kazağı varsa bunun 2'sini yardım için paketledi. Okulunun düzenlediği yardım kampanyası çalışmaları içinde yer aldı. Ben de destek verdim. Çarşamba günü yardım tırımız yola çıkıyor” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3