Dove, kadınlar için yollarda

Dove, kadınlar için yollarda

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Dove, kadınlar için yollarda

"Bakımdan gelen güzellik" misyonuyla hareket eden Dove, Bakıma Yolculuk Treni ile Haydarpaşa'dan yola çıkarak 7 ildeki Anadolu garlarını ziyaret edecek ve kadınlara "4 Adımda Bakım"ın sırlarını verecek. Kişisel bakım aşamalarının tüm kadınlara uygulamalı olarak aktarılacağı yenilikçi etkinlik için 7 Eylül'de trenle yola çıkacak olan Dove, yapacağı testler ve araştırmalarla Türkiye'nin kişisel bakım haritasını çıkaracak.
Bakıma Yolculuk Treni'ne gelen kadınlar aktiviteler süresince Nil Karaibrahimgil şarkılarıyla karaoke yapacak, uzman dermatologlarla sohbet edebilecek ve yüz yogası, pilates gibi etkinliklere katılabilecek.
Kadınları bakımdan gelen güzellikle buluşturan Dove, 4 Adımda Bakıma Yolculuk Treni'yle 24 günde 2.978 km demiryolu kat ederek Türkiye genelindeki 7 ilde tüketicilerle buluşacak. Kadınları kişisel bakım konusunda cesaretlendiren Dove, Bakıma Yolculuk Treni ile Türkiye'yi dolaşarak binlerce kadına Dove ile kişisel bakımın 4 adımı olan "Temizleme", "Yıpranmış saçlar için uzman bakım", "Koltukaltı bakımı" ve "Nemlendirme"yi de anlatacak. 7 Eylül'de Haydarpaşa Garı'ndan yola çıkacak olan trenin ilk durağı olan
Eskişehir Garı'ndaki buluşmada kadınlara bakımlı olmanın sırları verilirken, eğlenceli yarışmalar, hediyeler ve müzik de Dove ile gelen güzelliğe eşlik edecek. Sırasıyla Konya, Adana, Gaziantep, Kayseri, Ankara garlarında devam ederek 30 Eylül'de İstanbul Haydarpaşa Garı'nda son bulacak etkinlik boyunca 150 bin kadınla temas kurmayı hedefleyen Dove, etkinlik boyunca yapacağı testler ve araştırmalarla Türkiye'nin kişisel bakım haritasını da çıkararak bir ilke imza atacak.
Tüketicilerinin kişisel bakım konusundaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen geniş ürün portföyü ile Dove, 7 ilde kadınlara adım adım kişisel bakımla gelen güzelliği anlatacak. Uzmanlar, bakımın ilk adımı olan temiz ve sağlıklı bir cilt için, cildi 1.000 kat daha büyüterek kişiye özel analizler yapacak. Bakıma Yolculuk Treni'ne gelen kadınlara uzmanlar tarafından uygulanacak testlerin ardından cilt tipleri hakkında ayrıntılı bilgi verilecek. Kadınlar bu aşamada ürünleri de deneyebilecekler. İkinci adımda
"Yıpranmış saçlar için uzman bakım" ele alınacak. Saç derisi ve saç teli testleri ve bilgilendirmelerin yapılacağı bu adımı "Koltukaltı bakımı" takip edecek. Doğru deodorant kullanımının anlatılacağı ve ürün testlerinin gerçekleştirileceği bu üçüncü adımın ardından son adıma, yani "Nemlendirme"ye geçilecek. Nemlilik testlerinin ardından kadınlar ürünleri de deneme olanağı bulacak. Bakıma Yolculuk Treni'ne gelen kadınlar, uzman masörlere el masajları da yaptırabilecekler. Tüm bu aktiviteler süresince Nil
Karaibrahimgil şarkılarıyla karaoke yapmak, uzman dermatologlarla sohbet etmek ve yüz yogası, pilates gibi etkinliklere katılmak da mümkün olacak.
Markaları tüketicinin ayağına götürmeyi hedefleyen ve aralarında Dove'un da yer aldığı 6 markanın sponsorluğunda gerçekleşen Perakende Treni projesi kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik 30 Eylül'de İstanbul Haydarpaşa Garı'nda son bulacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72