Derya&Ferhan Şensoy Kardeşler büyüledi

Dünya devi iki markanın yarattığı Steampod Buharlı Bakım Fönü'nün,..

Derya&Ferhan Şensoy Kardeşler büyüledi

Dünya devi iki markanın yarattığı Steampod Buharlı Bakım Fönü'nün,..

25 Nisan 2013 Perşembe 23:18
Derya&Ferhan Şensoy Kardeşler büyüledi

 Derya&Ferhan Şensoy Kardeşler, L’Oréal Professionnel STEAMPOD BUHARLI BAKIM FÖNÜ Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

 

Dünya devi iki markanın yarattığı Steampod Buharlı Bakım Fönü’nün, Derya&Ferhan Şensoy kardeşlerin davetiyle tanıtımı yapıldı. The House Hotel Nişantaşı’nda gerçekleştirilen etkinliğe ünlü bloggerların yanı sıra Derya&Ferhan Şensoy’un arkadaşları katıldı.

 

Steampod buhar devrimi ile eğlence sürüyor! Yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan ilk*profesyonel saç düzleştiricisi olan Steampod, Derya&Ferhan Şensoy kardeşlerin daveti eşliğinde bloggerlara ve sosyal medyadan geceyi izleyen takipçilere renkli anlar yaşattı. MM Bahçecik Tarabya Salonu’nda Steampod buharlı bakım fönünün deneyimlenmesi ile başlayan etkinlik oldukça hareketli devam etti. MM Bahçecik Tarabya Salonu’nun sahibi Jr. Metin Bahçecik ve ekibi tarafından saçları yapılan davetliler Steampod’un eşsiz sonuçlarına tanık oldular. Steampod deneyiminin ardından The House Hotel Nişantaşı’na geçen konuklar Derya&Ferhan Şensoy‘un ev sahipliğinde muhteşem bir gece geçirdiler. DJ eşliğinde konsepte uygun müzikler ve lezzetli ikramlarla unutulmaz bir kızlar partisi yaşanan gecenin sonunda Steampod, tüm davetlilerden tam not aldı. Steampod buhar devrimi ile sürprizler devam edecek…

 

Son Güncelleme: 25.04.2013 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3