Deniz suyundan gelen güzellik

Kış aylarında denize giremeyenler için Antalya'da Gloria Otelleri...

Deniz suyundan gelen güzellik

Kış aylarında denize giremeyenler için Antalya'da Gloria Otelleri...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Deniz suyundan gelen güzellik
Kış aylarında denize giremeyenler için Antalya'da Gloria Otelleri zincirinden Gloria Verde Resort Otel'de deniz suyunu otelin içindeki havuza taşıyarak konuklarına diğer otellerden çok farklı bir hizmet sunuluyo. Denizin yaklaşık 7 km içinden getirilen suyun özelliklerini kaybetmeden 32 derecede misafirlerine sunuyor.
Thalaso terapi vücudun ihtiyacı olan doğal element ve mineral tuzların vücuda yeniden kazandırılmasını sağlıyor. Kan dolaşımını düzenlediği gibi aynı zamanda ruh ve vücuda rahatlama sağlıyor. Stres ve selülit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyici, cildi güzelleştirici özellikleri bulunan bu terapinin en önemli kuralı deniz suyu ve deniz yosununun kullanılmasıdır.

Deniz suyu her derde deva

Antalya'daki Gloria Verde Resort, Thalasso terapi ile misafirlerini deniz suyunun dinlendirici etkisiyle buluşturuyor. Thalasso terapi içinde yer alan deniz suyu havuzu, Balneo-sualtı masajı, jet duş, su jimnastiği ve aromaterapi vücudu eşsiz bir dinlenmeye alıyor. Gloria Verde Resort'te Thalasso ile deniz suyundan gelen güzellik, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirirken, tesiste bulunan Thalasso merkezi masör, masöz ve estetisyenlerden oluşan eğitimli, mesleğinde uzman bir kadro ile hizmet veriyor. Uygulanan Thalasso bakımları; deniz suyu havuzu, su jimnastiği, bacak duşu, Balneo su altı masajı, jet duş, afüzyon masajı ve aromaterapi banyosuyla vücudunuz yenilenmesine yardımcı oluyor.

Thalasso, kaplıca değildir

Thalasso bakımları, kaplıca suyundan farklı ve tamamen benzersiz olarak; arındırılıp 32 dereceye kadar ısıtılmış¸ deniz suyu ile sudaki aligo-elementlerin cilde nüfuzunu sağlıyor. Yosun, deniz mineralleri ve deniz ürünleri kullanılarak, tüm duygulara hitap edip vücudu ve bedeni yorgunluklardan arındırıyor. Thalasso bakımları, sindirim sistemi, kan dolaşımı, sinir sistemi, uykusuzluk ve romatizma rahatsızlıklarını gidermeye yardımcı olduğu uzmanlar tarafından ifade ediliyor.

Deniz suyu yağ yakmaya yardımcı oluyor

Zayıflama, stresten arınma, cilt gözeneklerini temizleme ve vücut şekillendirmeye yönelik kişiye özel bakımlarla, modern hayatın stres ve tahrip edici koşulları karsısında, ruhsal ve bedensel olarak rahatlatıyor. Terapi, solunum yoluyla iyot alımından, yosunla vücut sargılanmasına, yosunların içindeki aktif maddelerle hazırlanmış kozmetiklerden, basınçlı su masajına kadar uzanan zengin bir yelpazeye sahip. Ayrıca tüm misafirlerin dilediğince yararlanabildiği Türk hamamı, Fin sauna, tropik duş, bio sauna, buhar banyosu, buz yağmuru ve dinlenme alanları ile yenilenmeyi vaat ediyor. Egzotik aromalar ve yoğun sıcaklığın birleşimiyle vücudu şımartan şehrazat bakımı ise hamam ritüellerinden sadece biri.

Mutfağında da yok yok

Tatil anlayışını farklı bir yaşam biçiminde sunan Gloria Hotels & Resorts, Fransız, Uzakdoğu ve Uluslar arası mutfaklarını barındıran restoranlarıyla misafirlerine çok özel bir hizmet sunuyor. Oda servisi ise geniş menüsü ile 24 saat hizmet sunarken; keyifli spa uygulamalarının ardından ikram edilen bitki çayları, detoks içecekler, taze meyve ve sebze sularının sunulduğu vitamin bar ile doğal ürünlerden enerji depolanarak tazeleniliyor.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3