'Değer Sensin' projesi ilk meyvelerini vermeye başladı

'Değer Sensin' projesi ilk meyvelerini vermeye başladı

10 Mart 2017 Cuma 11:08
'Değer Sensin' projesi ilk meyvelerini vermeye başladı
Üsküdar’da alkol ve madde bağımlısı gençler ve aileleriyle psikososyal çalışmalar yapılarak bölgede bağımlılıkla mücadele edilmesi amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘’Değer Sensin’’ projesi kapsamında 7 haftadır devam eden "Sigara, alkol ve madde bağımlılığı" (SAMBA) eğitim programına düzenli olarak katılan 13 aileye katılım belgesi takdim edildi.

"Benim için en önemli iş gençlere hizmet etmek"

Sertifika törenine katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Önce Cenab-ı Allah’ın yardımı sonra arkadaşlarımızın gayretleriyle hamd olsun 'Değer Sensin' projesinde belli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. İstanbul gibi büyük şehirlerin en önemli sıkıntılarından birisi çocuklarımızın, gençlerimizin arkadaş çevresinin kimler olduğu ve nasıl bir arkadaş çevresiyle gençliğini geçirdiği konusunda anneler babalar olarak kaygılarımız var. Bizler belediye olarak insan hayatının her anına değecek faaliyetler yapıyoruz. Yollar, parklar, tesisler, spor salonları, kültür merkezleri vb. birçok çalışma yapıyoruz. Bunlar çok önemli çalışmalar ama ben bir Belediye Başkanı olarak söylüyorum; benim için en anlamlı iş, kendimi en çok huzurlu hissettiğim konu özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize hitap ettiğimiz işler." dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, SAMBA eğitim programına düzenli olarak katılan gençlerin ailelerine katılım belgelerini teslim etti. Belgelerini alan aileler duygu dolu anlar yaşadılar ve kendilerine bu fırsatı sunduğu için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Üsküdar’da çeşitli sebeplerle zararlı alışkanlıklar edinen 18-29 yaş arası gençlerin bağımlılıklarından kurtulmalarını sağlayabilmek amacıyla başlatılan “Değer Sensin” projesi ile gençleri her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için eğitimler devam ediyor.

 
Son Güncelleme: 10.03.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72