Daşdemir ailesinin en mutlu günü

Daşdemir ailesinin en mutlu günü

19 Eylül 2018 Çarşamba 12:55
Daşdemir ailesinin en mutlu günü

İş adamı Murat Daşdemir’in oğlu Adem Daşdemir ile Merve Hanım görkemli bir düğün töreniyle evliliğe ilk adımlarını attı. Çavuşbaşı Kasrı’nda yapılan düğüne; siyaset, sanat ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Baba Murat Daşdemir, “Allah bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın” diyerek duygularını dile getirdi.

Baba Murat Daşdemir, “Çok mutluyum Allah herekese bu güzel mutluluğu yaşatsın. Başka bir duygu çocuk evlendirmek” dedi. Aynı zamanda Ümraniye İYİ Parti İlçe Sekreteri de olan Murat Daşdemir’in oğlunun düğününe, partisinin Milletvekili Ahmet Çelik ve GİK Üyesi Berat Yılmazel ve İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Fındık gibi isimler katıldı. Misafirlerle tek tek ilgilenen İş adamı Murat Daşdemir düğün sonrasında, “Düğünümüze katılan, katılmayan gönlü bizimle olan tüm dostlarıma saygılarımı sunuyorum” dedi. Biz de Flashaber Gazetesi olarak Daşdemir ailesine mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3