‘Damacanası bizden, su vermesi sizden'

Ataşehir Belediyesi ve damacana firmasının işbirliğiyle, sıcaklıkların...

‘Damacanası bizden, su vermesi sizden'

Ataşehir Belediyesi ve damacana firmasının işbirliğiyle, sıcaklıkların...

03 Temmuz 2014 Perşembe 14:15
‘Damacanası bizden, su vermesi sizden'

Ataşehir Belediyesi ve damacana firmasının işbirliğiyle, sıcaklıkların artmasıyla birlikte su ihtiyaçları da artan sokak hayvanları ve kuşlar için Ataşehir’de “Damacanası bizden su vermesi sizden” sloganıyla yeni bir hizmet başlatılıyor.


Daha önce Ataşehir’deki park ve yeşil alanlara sokak hayvanları ve kuşlar için su kapları yerleştiren Ataşehir Belediyesi, yeterliliği artırmak için sitelere, apartman ve dükkan önlerine yerleştirmek üzere sokak hayvanlarının kullanımına uygun olarak tasarlanan 1.000 adet damacana dağıtıyor.

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, 05 Temmuz Cumartesi günü saat 14:00’da Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda başlanacak kampanyayla, sokak hayvanlarını düşünen ve gözeten Ataşehirlilere; sitelere, apartman ve dükkanların önüne konulmak üzere damacana dağıtılacak.

 

Son Güncelleme: 03.07.2014 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3