Cem Yılmaz'ın eşi o haberi yalanladı

Ahu Yağtu geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan eşi Cem Yılmaz'ın 2. el...

Cem Yılmaz'ın eşi o haberi yalanladı

Ahu Yağtu geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan eşi Cem Yılmaz'ın 2. el...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Cem Yılmaz'ın eşi o haberi yalanladı

Ahu Yağtu geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan eşi Cem Yılmaz'ın 2. el ayakkabılarını satışa çıkardığına dair haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Haberin yalan olduğunu söyaleyen Ahu Yağtu, şunları dile getirdi:

İşte Cem Yılmaz'ın eşi Yağtu'nun avukatı aracılığıyla gönderdiği o açıklama:

AHU YILMAZ, CEM YILMAZ'DAN ÖNCE DE BU SEKTÖRDEYDİ

Ahu Yılmaz, uzun yıllardır vintage ürün satış yapmakta olup Sayın Cem Yılmaz ile evliliği öncesi de bu sektörde Galata'da bulunan mağazası ile aktif biçimde yer almaktadır. Bu sektördeki faaliyetleini ilerleterek kurduğı web sitesi üzerinden milyonlara ulaştırmıştır. Au Vintage isimli sitede yer alan hiçbir ürün ve haberde yer verilen ayakkabılar iddia edildiği gibi Cem Yılmaz'a ait değildir.

ÜZÜNTÜYLE KARŞILADIK

Haber metni özellikle 1 yılı aşkın süredir Au Vintage alışveriş sitesinin hazılıklarını sürdüren, büyük emek ve çaba gösteren ekibimiz ve iş ortaklarıız açısında üzüntü ile karşılanmıştır. Yaratılan marka değerini olumsuz etkileyebilecek nitelikte olan bu haberi tüm ekibimiz ve iş arkadaşlarımız adına tekzip eder, haberin aksine ürünlerin Sayın Cem Yılmaz'a ait olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız."

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72