Çekmeköy'de polis-halk dayanışması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin düzenlediği...

Çekmeköy'de polis-halk dayanışması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin düzenlediği...

03 Haziran 2014 Salı 15:17
Çekmeköy'de polis-halk dayanışması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin düzenlediği dayanışma gecesi, yemekli bir baloyla gerçekleşti. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede polis – halk dayanışmasının örneği sergilendi.

Osman Köse başkanlığındaki Çekmeköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği, güzel bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Dayanışma gecesinde ortaya çıkan tablo ve renklilik örnek nitelikteydi. Soma faciası nedeni ile eğlenceden uzak gerçekleşen gecede derneğe önemli katkılar yapıldı.

Gecenin sunuculuğunu, İşadamı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Gelgeç yaparken açılış konuşmasını yapan Polis Derneği Başkanı Osman Köse, emniyet teşkilatımızın önemine vurgu yaptı. Güvenliğin bir ilçe için en önemli konu olduğuna dikkat çeken Osman Köse, gecenin düzenlenmesinde katkıları ve desteği olan tüm konuklara teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş da  yaptığı konuşmasında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Kötülere ve kanunsuzlara aman vermeyeceklerini söyleyen Yavaş, “Artık polis teşkilatımız daha güçlü. Sizlerin bu desteği bizi daha da motive edecek” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından plaket sunumuna geçildi. Geceye katkı sunan işadamı ve yöneticilere plaket takdimi yapıldı. Çekmeköy Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Polis- Halk Dayanışma Yemeği’ne, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, 15. Füze Üs Komutanı  Tuğgeneral Şener Yazıcı, Anadolu Yakası Jandarma Komutanı Albay Mesut Cihaner, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimi,  Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, ÇEKMÜOER Başkanı Nihat Atam, STK temsilcileri,  işadamları ve aileleri katıldı.

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""    

 

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72