Çekmeköy Polis Derneği'nin iftar buluşması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçe ...

Çekmeköy Polis Derneği'nin iftar buluşması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçe ...

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:37
Çekmeköy Polis Derneği'nin iftar buluşması

Çekmeköy Polis Hizmetleri Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçe emniyetindeki personeli bir araya getirdi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat Erdemde katıldı.

Ramazan’ın son günlerine yaklaşırken iftar programları da aralıksız devam ediyor. Osman Köse başkanlığındaki Çekmeköy Polis Derneği de bir iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Yılmazlar Restaurant’da düzenlenen iftar yemeğinde polis teşkilatı bir araya geldi. İftar yemeğine, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Emniyet Müdürü Vedat Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç, Polis Derneği yönetimi ve üyeleri katıldı.

""

Dernek Başkanı Osman Köse, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Köse, tüm polis teşkilatının Ramazan’ını ve arkasından gelecek Bayramını tebrik etti. İlçe Emniyet Müdürü Vedat Erdem ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da iftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 ""

 

 

Son Güncelleme: 01.08.2013 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72