Çekmeköy Kaymakamlığı yetim ve öksüz çocukları gemide ağırladı

Çekmeköy Kaymakamlığı tarafından öksüz ve yetim çocuklar onuruna İstanbul Boğazı gezisi yapan bir gemide gerçekleşen iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

Çekmeköy Kaymakamlığı yetim ve öksüz çocukları gemide ağırladı

Çekmeköy Kaymakamlığı tarafından öksüz ve yetim çocuklar onuruna İstanbul Boğazı gezisi yapan bir gemide gerçekleşen iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

05 Haziran 2018 Salı 11:36
Çekmeköy Kaymakamlığı yetim ve öksüz çocukları gemide ağırladı

Dentur Avrasya Grubu katkılarıyla gerçekleşen programa, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve eşi Nur Kansız Hanımefendi, Vakıf Taşdelen Su Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Karadeniz, Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Burhan Alev, daire amirleri, muhtarlar, STK Başkanları basın mensupları, öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri ile Çekmeköylü iş insanları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda selamlama konuşması gerçekleştiren Vakıf Taşdelen Su Genel Müdürü Sayın Burhan Alev, “Sayın Kaymakamımızdan bize ilk bu teklif geldiği zaman çok mutlu olduk. Çekmeköyümüzün önde gelen bir markasının yöneticileri olarak seve seve her zaman her kulvarda değerli kaymakamımızın ve tüm yöneticilerimizin yanında olmaya çalıştık” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, programda yaptığı konuşmada, “Bu seneki Ramazan programlarımızı iki aşamalı olarak planladık. İlki, şehit yakınlarımız ve gazilerimizi kapsıyordu. Bu sefer de yine böyle çok fazla bir protokol düzeni olmadan samimi olarak aile sıcaklığı içerisinde hep birlikte özellikle şehit ve gazi yakınlarımızdan sona yetim ve öksüzlerimizle birlikte bir arada olmaya gayret ettik. Bize bugün bu ortamı sağlamada daha önceki değerli hizmetleri yanında bu sene de özel bir gece yaşamada imkan sağlayan Dentur Avrasya Grup ve Vakıf Taşdelen Su şirketlerinin değerli yöneticileri Hurşit Bey’e, Burhan Bey’e bütün yöneticilerine tek tek teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden ebediyen razı olsun. Hayırlısıyla kazanmak çok önemli ama onu hayırlı yerlere güzel yerlere sarf etmek ondan daha önemli. Rabbim güzelliklerimizi daim etsin. Bu şekilde Ramazan’ımızı değerlendirip geçirerek, Kadir Gecesi’ni değerlendirerek Ramazan Bayramı’na da günahlarımızdan kurtularak ulaşmayı Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların arından tutulan oruçlar akşam ezanının okunması ile açıldı. İftar yemeği sonrasında sema gösterisi eşliğinde Boğaz turu gerçekleşti.

Son Güncelleme: 05.06.2018 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3