Çekmeköy, ÇESADER Dayanışma Gecesi'nde buluştu

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER)'in düzenlediği dayanışma...

Çekmeköy, ÇESADER Dayanışma Gecesi'nde buluştu

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER)'in düzenlediği dayanışma...

25 Nisan 2013 Perşembe 13:02
Çekmeköy, ÇESADER Dayanışma Gecesi'nde buluştu

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER)’in düzenlediği dayanışma gecesi; ilçedeki siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya getirdi.

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ÇESADER) Oda olma yolunda bir adım daha atıp geniş katılımlı bir gece düzenledi. Geceye siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yoğun katılım gösterdi. Ev sahipliğini ÇESADER Başkanı Müslüm Erdem ve yönetim kurulunun yaptığı geceye; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çavuşoğlu,  Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, Hacı Bektaş Veli Kültür Dernek Başkanı Nuri Çiçek, Anadolu Yakası Sakatlar Dernek Başkanı Yakup Çağınlı, Çekmeköy Kars Digor Yağlıca Köyü Dernek Başkanı Süleyman Turan, Çekmeköy Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Önay Ertekin, Halkbank Çekmeköy Şube Müdürü Ercan Ak, İNG Bank Çekmeköy Şube Müdürü Hakan Akdağ, TEB Çekmeköy Şube Müdür Yardımcısı İsa Kavaklı, yerel basın mensupları ve Çekmeköy esnafı katıldı.

""

Gece, ÇESADER Başkanı Müslüm Erdem’in açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında dernek çalışmaları, Oda ve kooperatif olma yolunda verdikleri mücadele hakkında bilgiler veren Başkan Müslüm Erdem, “2008 yılında dört ayrı belde olan Ömerli, Alemdağ, Taşdelen ve Çekmeköy beldelerinin birleşmesiyle ilçe olan Çekmeköy’de bir grup esnaf arkadaşımızla bir araya gelerek Çekmeköy esnafının örgütlü gücü haline gelen Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’ni (ÇESADER) kurduk. Dernek olarak kendimize Anadolu’nun ilk esnaf örgütü olan Ahiliği örnek aldık. Çiçeği burnunda ilçemizin kurumları bir bir yerlerini alırken ilçemizde Esnaf Sanatkarlar Odası bir ihtiyaç olarak karşımıza çıktı. ÇESADER, esnafı bir araya getirerek örgütlerken, aynı zamanda Oda çalışmalarına da başlamış oldu. Bu çalışmalar sonucunda bugün ÇESADER Oda yeter sayısına ulaşmak üzeredir. Ve inşallah kısa sürede sizlerin de gayretiyle Oda olacaktır. Benimle birlikte bu sürece gelmemize olanak sağlayan kurucu üyelerimize ve derneğimize katkıda bulunan herkese yönetim kurulum adına huzurlarınızda teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Protokol konuşmalarının ardından yenilen yemek ve sanatçı eşliğinde canlı müzik Çekmeköy esnafına ve davetlilere oldukça keyifli bir gece yaşattı. 

Son Güncelleme: 25.04.2013 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3