Çay mı, limonata mı?

Emlak ve işyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemek üzere belediyeye akın eden...

Çay mı, limonata mı?

Emlak ve işyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemek üzere belediyeye akın eden...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:21
Çay mı, limonata mı?

Emlak ve işyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemek üzere belediyeye akın eden vatandaşları bekletmemek için öğle tatilinde de ara vermeden çalışan Pendik Belediyesi, ayrıca soğuk limonata ve çay ikramında bulunuyor.

Pendikli vatandaşlar, 31 Mayıs’ta sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksitini ödemek üzere Pendik Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü tahakkuk bölümüne akın etti. Veznelerde yoğunluğu önlemek amacıyla öğle tatilinde de çalışan belediye personeli bir an olsun veznelerden ayrılmazken, vatandaş girişleri belediyenin yan giriş kapısından da kabul ediliyor. Ayrıca, belediye binasının 19 Mayıs Caddesi’ne bakan kısmında bekleyen vatandaşlar için portatif oturma grupları yerleştirildi. Tüm bunların yanı sıra vergilerini ödemek üzere gelen vatandaşlar için kurulan içecek standında sıcak çay ve soğuk limonata ikramı yapılıyor. Belediyenin kendilerine göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eden vatandaşlar, hizmetten oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar.

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72